Recent Comments

Bozkır’da Bimder Başarılı öğrencileri ödüllendirmeye devam ediyor.

Konya'nın Bozkır ilçesinde Bozkır İmam Hatip Lisesi Mezunları ve Gönüllüleri Derneği (Bimder) tarafından Bozkır İmam Hatip Ortaokulu öğrencilerinden başarılı öğrenciler bursla ödüllendirdi.

Bozkır İmam Hatip Ortaokulu öğrencilerinden ilk dönemi başarı ile tamamlayıp takdir, teşekkür alan ve ortalamaları doksan ve üzeri olan 15 öğrenciye ilk bursları protokol tarafından teslim edildi.

Öğrencilere burs takdimi programında konuşan Dernek başkanı Mehmet Görür "Bugün Allah'a şükürler olsun Bozkır İmam Hatip Ortaokulunda not ortalaması 90 ve üzerinde olan 15 Öğrencimizin Ekim ve Kasım burslarını bugün takdim ettik.
Öğrencilerimizi daha fazla çalışmaya motive edebilmek için vermiş olduğumuz burslarımıza bir okulumuzu daha katmamız bizi sevindiriyor.

Okulumuzda düzenlenen programa katılan bütün protokol üyelerinden öğretmen ve Öğretmenlerimizden BİMDER Derneğimize maddi ve manevi destek olan her kardeşimizden Allah'ım razı olsun" dedi.

Bozkır İmam Hatip Ortaokulunda düzenlenen burs taktimi programına Bozkır İlçe Milli Eğitim Müdürü Ramazan Özgür Tunç, Bozkır İlçe Müftüsü Seyit Böğet, Bozkır Belediyesi Meclis Üyesi Hayri Ak ve çok sayıda Öğretmen ve idarecinin yanı sıra öğrenciler katıldı.
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.