Recent Comments

Bozkır’da "Haydi Bil Bakalım" İlçe finalisti belirlendi.

Konya'nın Bozkır ilçesinde Ortaokullar arasında düzenlenen "Haydi Bil Bakalım" yarışmasında ilçe finalinde Bozkır Merkez İmamhatip Ortaokulu finale kalmaya hak kazandı.

Konya İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Konya Büyükşehir Belediyesi işbirliği ile yürütülmekte olan Medeniyet Okulu Projesi kapsamında ortaokullar arası düzenlenen Haydi Bil Bakalım Bilgi Yarışması kapsamında Bozkır ilçesinde yarışmaya katılan ortaokullar arasından finalistler belirlendi. Yarışma sonrasında il merkezinde Bozkır Merkez İmamhatip Ortaokulu Bozkır ilçesini temsil edecek.
Bozkır Milli Eğitim Müdürü Ramazan Özgür Tunç yarışmada yaptığı açıklamada "Bugün ilçemizde "Haydi Bil Bakalım" ilçe finalinde birinci olan Merkez İmam Hatip Ortaokulumuzu öğrenci ve öğretmenlerimizi tebrik ediyorum. Finale kalan Atatürk Ortaokulu ve Hamzalar Ortaokulumuzu da ayrıca kutluyorum.

"Haydi Bil Bakalım" yarışmasına katılım sağlayan tüm okullarımıza, Komisyondaki değerli eğitimci arkadaşlarımıza, değerli jüri üyelerimize, bizleri her daim yalnız bırakmayan Bozkır Belediyemize ve emeği geçen herkese teşekkür ederiz" dedi.
Bozkır Belediyesi Düğün salonunda gerçekleştirilen "Haydi Bil Bakalım" İlçe finali yarışmasına Bozkır Kaymakamı Oltan Bayraktar, Bozkır Belediye Başkan Vekili Hasan Özcan, Bozkır Milli Eğitim Müdürü Ramazan Özgür Tunç, Bozkır Milli Eğitim Şube Müdürü Selim Dursun, Okul öğretmen ve idarecilerinin yanında çok sayıda öğrenci katıldı.
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.