Recent Comments

Bozkır’da “Onlar bize Emanet” projesi hayata geçiriliyor.

Konya'nın Bozkır ilçesinde Bozkır Kaymakamlığı öncülüğünde Bozkır'da çok sayıda kurum ve kuruluşun destek verdiği "Onlar bize Emanet" projesi ile sokak hayvanlarına yardım sağlanacak.
Konya'nın Bozkır ilçesinde bugün itibariyle başlayacak olan ''Onlar Bize Emanet'' projesi, 1 Mayıs 2020 tarihine kadar devam edecek.
''Onlar Bize Emanet" projesinin koordinesini Bozkır İlçe Jandarma Komutanlığı tarafından gerçekleştirilirken, Bozkır İlçe Emniyet Amirliği ve Bozkır Belediyesi Zabıta Amirliği tarafından takip edilecektir.

Projesi kapsamında Bozkır ilçe merkezinin dışında belirlenen muhtelif noktalara hayvanlar için yiyecek kapları yerleştirilecek ve belirli periyotlarla bu kaplara ekmek, yemek ve mama bırakılacaktır. Vatandaşlarında projeye destek sağlayabilmeleri için Belirli bölgelere Atık Gıda Toplama üniteleri yerleştirilecek ve hayvanların ihtiyaçları için hazır mama almak isteyenler Bozkır İlçe Jandarma Komutanlığı'na aldıkları mamaları gönderebilecektir.
"Onlar Bize Emanet" projesi kapsamında Bozkır Kaymakamlığından yapılan açıklamada "İlçemiz Bozkır'da hayata geçireceğimiz bu proje hepimizin projesidir.

İlçe merkezinde açlıktan dolayı toplanan bu hayvanları ilçe çevresinde tutarak ihtiyaçlarını giderip ilçe merkezinde ki olası riskleri en aza indirip ve Sessiz kitlenin sesine ses olmayı amaç ediyoruz.

Bozkır'da yaşayan tüm vatandaşlarımızı ve Bozkır sevdalısı tüm hemşerilerimizi bu projeye destek olmaya davet ediyoruz. ''Onlar Bize Emanet" UNUTMAYIN!" denildi.
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.