Recent Comments

Bozkır 2020 yılında hizmete doyacak

Bozkır Belediye Başkanı Sadettin Saygı ve Ak Parti Bozkır İlçe Başkanı Kadir Güven, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay ve Daire Başkanlarıyla 2020 yılında Bozkır'da yapılması planlanan yatırımları istişare etti. Toplantı sonrasında açıklamalarda bulunan Bozkır Belediye Başkanı Sadettin Saygı, Bozkır'ın 2020 yılında hizmete doyacağını belirtti.

Geçtiğimiz günlerde Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Bozkırlı Hemşehrimiz Uğur İbrahim Altay ve Daire Başkanlarıyla bir araya gelen Bozkır Belediye Başkanı Sadettin Saygı ve Ak Parti Bozkır İlçe Başkanı Kadir Güven, 2020 yılında Bozkır'da yapılması planlanan alt yapıdan üst yapıya kadar birçok projeyi istişare etti. Toplantı sonrasında 2020 yılında yapılması planlanan hizmetleri gazetemiz Bozkır Postasına anlatan Başkan Saygı, uzun yıllardır Bozkır'da yapılması beklenilen projeleri bu sene hayata geçireceklerini belirtti.

2020 yılında yapılacak olan projeleri tek tek anlatan Başkan Saygı, konuşmalarında şu ifadelere yer verdi, "İlçemizin ihtiyaçları, vatandaşlarımızın konforu ve ilçemizin geleceği için bugüne kadar birçok proje hazırladık, hepsinin altyapısını tamamladık ve inşallah 2020 yılında hepsi tek tek faaliyete geçecek. Öncelikli olarak Otogar projemizin ihalesi yakın zamanda yapılacak ve inşallah en kısa sürede ilçemizin hizmetine sunacağız. Şu anda ilçe merkezinde yer alan eski soğuk hava deposunda tadilat yaparak burayı otogar haline getireceğiz ve yanına da itfaiye binası inşa edeceğiz. 

Bunun yanında ilçemize yakışır bir Osmanlı hamamı kazandıracağız. Hamam projemiz ilçemizin en önemli ihtiyaçlarından biriydi ve bu hizmetimizin de bu sene ihaleye çıkmasını bekliyoruz. Sarıoğlan mahallemizin önemli ihtiyaçlarından olan kapalı Pazarı da bu sene inşallah inşa edeceğiz. Ayrıca ilçe merkezimizdeki kapalı pazarımızın da yanlarını kapatacağız ve pazarcı esnaflarımızın sorunu çözeceğiz. Yörüklerimizin Bozkır'a inmesini sağlayacak olan yayla yollarımızın tamamına yakınını asfaltlamış olacağız. Son olarak da ilçe merkezimize yeni bir taksi durağı kazandıracağız. İlçe sakinlerimize hayırlı olmasını diliyorum. Tüm bu hizmetlerin yanında Bakanlık, Kalkınma Ajansları, diğer kurum ve kuruluşlar tarafından da ilçemize kazandıracağımız projelerimiz bulunmaktadır. Bu sene faaliyete geçireceğimiz Modern Hayvan pazarı projemiz ilçemize önemli bir hizmet olacaktır. Kalkınma ajanslarımızla birlikte Çağlayan göletimizi de mesire alanı olarak düzenleyeceğiz ve burada yapacağımız çalışmayla bu mesire alanımız bölgenin incisi haline gelecektir. Zeytinburnu Belediyemizle birlikte de ilçemize modern bir bilgi evi kazandıracağız. Tüm bu hizmetlerin çalışmalarını 2020 yılında başlatarak hizmete geçirdiğimizde Bozkır'ımız hizmete doyacak, ilçemiz bölgenin parlayan yıldızı haline gelecektir. Tüm bu hizmetleri kazandırırken bizlerden hiçbir zaman desteğini esirgemeyen başta Milletvekilimiz Ziya Altunyaldız olmak üzere, Büyükşehir Belediye Başkanımız Uğur İbrahim Altay ve ekibine, personellerime teşekkür ediyorum" diye konuştu.
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.