Recent Comments

Bozkır Dereliler Konya'da Arabaşında buluştu

Merkezi Konya'da olan Bozkır Dereliler Eğitim Kültür Turizm Sosyal Dayanışma ve Kalkındırma Derneğinin her yıl geleneksel olarak gerçekleştirildiği "Arabaşı Buluşması" etkinliği bu yıl da İhsaniye İlköğretim Okulunda gerçekleşti.

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Genel Başkanı Mustafa Işık, Konya Şube Başkanı Süleyman Ege, Bozkır ve Çevresi Dernekleri Federasyonu Başkanı Burhan Yılmaz, Gönül Gözü Derneği Genel Başkanı Devriş Ahmet Şahin,KTO Genel Sekreteri Mustafa Ödemiş,Sorkun Der Başkanı Hüseyin Çetin ve Bozkır Derelilerin katıldığı program da katılımcılara Arabaşı Çorbası ve tatlı ikram edildi.

Yoğun ilginin olduğu etkinlikte Bozkır Dereli Emekli Öğretmen Şair Yazar Ahmet Üresin, Dernek Sekreteri ve Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Konya Şube Başkanı Süleyman Ege kendi yazdıkları kitaplarını gelirini derneğe bağışlamak üzere imzaladılar.
Ayrıca dernek üyesi Muttalip Ödemiş de gelirlerini derneğe bağışlamak kaydıyla el sanatı ahşap boyama ürünlerini sergiledi.

Bozkır Dereliler Dernek Başkanı Ali Cankurt konuklar ile bir bir ilgilenerek katılımlarının kendilerine güç verdiğini, dernek olarak yaptıkları faaliyetlerdeki amaçlarının Bozkır  Dere'lilerin birlik ve beraberlik içerisinde kaynaşmalarını  sağlamak olduğunu   ifade ederek uzaktan yakından gelerek birlik ve beraberliğe en iyi örnek olan ve geleneksel avcı kültürümüzün yaşatılmasına katkı sunan tüm hemşerilerimize  dernek olarak sonsuz teşekkürlerimizi sunarız. dedi
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.