Recent Comments

Bozkır İHH Temsilciliği İdlib için 1 tır yardım topladı.

Konya'nın Bozkır ilçesinde faaliyet gösteren İHH Bozkır Temsilciliğinin düzenlediği yardım seferberliği ile Bozkır'dan İdlibe gönderilmek üzere bir Tır yardım dualarla yola çıktı.

Haberin Tüm Fotoğrafları !!!

İHH Bozkır Temsilciliği, İdlib'e başlatılan saldırılar sonrasında bölgeye acil yardım kampanyası başlattı.

Rejim güçleri ve Rusya'nın başlattığı saldırılar sonucunda İdlib'de 3 milyondan fazla sivil katliamla karşı karşıya. İHH İnsani Yardım Vakfı ise krizin ilk gününden bu yana olduğu gibi Suriyelileri yalnız bırakmıyor. Bozkır İHH temsilciliği de Bozkır'da başlattığı kampanya çevresinde Suriye'nin İdlib bölgesine maddi yardım topladı.


Bozkır'da Toplanan yardımlar İHH Bozkır Temsilciliği hizmet binası önünde hazırlanan etkinlikte dualarla Yardım Tırı Bozkır'dan uğurlandı.
Etkinlikte konuşan Bozkır İHH Bozkır Temsilcisi Seyit Tarlacı "İlçemiz Bozkır'da Hayırseverlerimizin destekleriyle kısa zamanda 1 Tır ayni yardım toplanarak bugün dualarla ilçemizden uğurluyoruz.

Bu yardımların ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmasında desteklerini esirgemeyen hayırseverlerimize ve etkinliğimize desteklerini esirgemeyen Bozkır Kaymakamımız, Bozkır Belediye Başkanlığımıza ve Müftülüğümüz nezdinde tüm kurum ve kuruluşlarımıza teşekkür ederiz" dedi.
İHH Bozkır Temsilciliği hizmet binasını önünde gerçekleştirilen etkinlikte protokol konuşmalarını Bozkır Kaymakamı Oltan Bayraktar ve Bozkır Belediye Başkan Vekili Emre Latif Başar gerçekleştirdikten sonra Bozkır İlçe Müftüsü Seyit Böğet'in duası sonrası yardım tırı uğurlandı.

Düzenlenen etkinliğe Bozkır Kaymakamı Oltan bayraktar, Bozkır Belediye Başkan Vekili Emre Latif Başar, Bozkır Belediyesi Başkan Yardımcısı Ali Koyuncu, Bozkır Milli Eğitim Şube Müdürleri Dursun Budak ve Selim Dursun, Bozkır Ziraat Odası Başkanı Ali Öztürk, Bozkır Sosyal Yardımlaşma Vakfı Müdürü Hasan Adıgüzel, Bozkır Kütüphanesi Müdürü Murat Akman, Bozkır İlçe Tarım Müdürü Salih Öncü, Bozkır Kaymakamlığı Yazı İşleri Müdürü Recep Kesik, Bozkırlılar Vakfı Bozkır Şubesi ve kurum kuruluşların temsilcileri katıldı.
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.