Recent Comments

Bozkır Mahalle Ziyaretlerinde Yolören Mahallesi Ziyaret Edildi.

Konya'nın Bozkır ilçesinde Mahalle ziyaretlerine devam ediliyor.

İçişleri Bakanlığının talimatları doğrultusunda gerçekleştirilen Halk Toplantıları Bozkır ilçesinde "52 Haftada 52 Mahalle" şekliyle her hafta ilçeye bağlı bir mahalle ziyaret edilerek gerçekleştiriliyor. Bozkır ilçesinde İlçeye bağlı 52 mahalle olması dolayısıyla 1 yıllık çerçevede planlanan her hafta bir mahalle ziyaretleri çerçevesinde geçtiğimiz hafta Yolören (Fat) Mahallemiz ziyaret edildi.
İlçeye bağlı Yolören (Fart) mahallesinde gerçekleştirilen ziyarette Yatsı Namazı sonrasında Kahvehanede mahalle sakinleriyle bir araya gelinerek halkın istekleri yerinde dinlenerek ziyarette katılan kurum amirlerine birebir iletilme şansı buldu.
Bozkır Sazlı mahallesinde gerçekleştirilen ziyarete Bozkır Kaymakamı Oltan Bayraktar, Bozkır İlçe Müftüsü Seyit Böğet, Bozkır Emniyet Amiri Ramazan Arlı, Bozkır Jandarma Komutanı Batuhan Duran, Bozkır Sosyal Yardımlaşma Vakfı Müdürü Hasan Adıgüzel, Bozkır Kaymakamlığı Yazı İşleri Müdürü Recep Kesik, Bozkır Ziraat Odası Başkanı Ali Öztürk ve Bozkır Tarım ve Orman Müdürlüğü Veterineri Halil Durmuş ve Bozkır Nüfus Memuru Mustafa Berber katıldı. 
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.