Recent Comments

Bozkır Stadyumunun tribünü yenilenecek

Bozkır Belediye Başkanı Sadettin Saygı, ilçe merkezinde yer alan stadyumda yenileme çalışmaları olacağını açıkladı. Başkan Saygı, yapılacak yenileme çalışmasıyla birlikte stadyumun tribün kısmının yenilenerek üstünün kapatılacağını belirtti.

Spor Toto Teşkilat Başkanlığı ile Bozkır Belediyesi arasında imzalanan protokol kapsamında yapılacak olan yenileme çalışmasının Bozkır'a hayırlı olmasını dileyen Başkan Saygı, yenileme çalışmasının yıl içerisinde yapılacağını, çalışmanın tamamlanmasıyla birlikte de stadyumun daha konforlu ve kullanışlı hale geleceğini belirtti.

Bozkır stadyumunda yapılacak olan çalışmalar hakkında da bilgiler veren Başkan Saygı, sözlerinde şu ifadelere yer verdi, "Geçtiğimiz haftalarda Milletvekilimiz Ziya Altunyadız tarafından ilçe stadyumunda çalışmalar yapılacağını müjdelemişti. Milletvekilimiz Ziya Altunyaldız'ın girişimleriyle Spor Toto Teşkilat Başkanlığımız ile Bozkır Belediyemiz arasında stadyum tribününün üstünün çelik çatı ile kapatılması konusunda protokolümüzü imzaladık. İmzaladığımız protokol çerçevesinde stadyumumuzda iyileştirme çalışmaları da yapılacak. Bu çalışma kapsamında da saha etrafında yer alan çevre telleri yenilenecek, daha konforlu yedek kulübeleri yapılacak, dijital skorboard temin edilecektir. Çalışmanın tamamlanmasıyla birlikte ilçemiz daha modern, daha kullanışlı bir stadyuma sahip olacak. Ayrıca tribün altında yer alan galerici esnaflarımızın da büyük bir sorunu çözülmüş olacak. Uzun yıllardır devam eden sorunu inşallah bahar aylarıyla birlikte çözüme kavuşturmuş olacağız. İlçemize hayırlı olmasını diliyor, emeği geçen başta Gençlik ve Spor Bakanımız Mehmet Muharrem Kasapoğlu ve Milletvekilimiz Ziya Altunyaldız olmak üzere, Spor Toto Teşkilat Başkanımız Bünyamin Bozgedik'e ve ekibine teşekkür ediyorum" diye konuştu.
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.