Recent Comments

Bozkır’a Bilgi Evi Yapılacak

Kardeş iki ilçe olan Zeytinburnu ve Bozkır Belediyelerinin işbirliğiyle Bozkır'ın eski belediye binası içerisine bilgi evi yapılacak. Zeytinburnu Belediyesi tarafından Bozkır'a kazandırılacak bilgi evi, ilçede tek olma özelliğine sahip olacak ve ilkokul öğrencilerinin zihinsel ve sosyal gelişimlerine katkıda sağlayacak.

İstanbul'da birtakım ziyaretlerde bulunan Bozkır Belediye Başkanı Sadettin Saygı, Bozkır ile kardeş ilçe olan Zeytinburnu'nun Belediye Başkanı Ömer Arısoy'u ziyaret etti. Ziyarette Zeytinburnu Belediyesi tarafından Bozkır'a kazandırılması planlanan bilgi evi istişare edildi.
            Bozkır'ın ilçe merkezinde yer alan ve daha önce belediye binası olarak kullanılan binanın üst katında tadilat çalışması yaparak Zeytinburnu ilçesinde yer alan bilgi evleri gibi Bozkır'a bilgi evi kazandıracaklarını belirten Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy, çalışmanın yakın zamanda başlayacağını belirtti.

            Bozkır ile kardeş belediye olan Zeytinburnu ilçesinde Bozkırlıların çoğunluk olarak yaşadığını, Zeytinburnu ile gönül köprülerinin sağlam temeller üzerine oturtulduğunu vurgulayan Bozkır Belediye Başkanı Sadettin Saygı, "Zeytinburnu ilçemiz ile uzun yıllar kardeş belediyeyiz ve hemşehrilerimizin de Zeytinburnu ilçesinde yaşamasından dolayı da bu kardeşliğimiz her daim güçleniyor. Bu kapsamda da Zeytinburnu Belediye Başkanımız Ömer Arısoy tarafından ilçemize Zeytinburnu ilçesindeki bilgi evleri örnek alınarak bir bilgi evi yapılacak. Yapılacak olan bilgi evi ile birlikte çocuklarımızın hem zihinsel hem de sosyal gelişimlerine katkıda bulunacağız. Bilgi evinin içerisinde bilgisayar, etüt, oyun salonlarının yanı sıra kafeterya ve veliler için etkinlik salonu bulunacak. Bu hizmeti Bozkır'a kazandıracak olan Zeytinburnu Belediye Başkanımız Ömer Arısoy'a ve ekibine teşekkür ediyor, bilgi evinin şimdiden ilçemize hayırlı olmasını diliyorum" diye konuştu.
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.