Recent Comments

Bozkırlıların Dayanışması Dünyaya Örnek Oluyor.

Bozkırlılar Vakfı tarafından bu yıl 22.'si düzenlenen geleneksel arabaşı etkinliğinde İstanbul'da yaşayan Bozkırlılar bir araya geldi.

Geleneksel arabaşı etkinliğinde bir araya gelerek hasret gideren Bozkırlılar, birlik ve beraberlik mesajları verdiler. Etkinliğe Eyüpsultan Kaymakamı İhsan Kara, Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy, Bozkır Belediye Başkanı Sadettin Saygı, Eski Milletvekili Hüsnü Tuna, Ak Parti Bozkır İlçe Başkanı Kadir Güven ve KONSİAD Başkanı Kemal Çelik'in yanı sıra birçok Bozkırlı katıldı.
Geleneksel arabaşı etkinliğinde konuşan Bozkırlılar Vakfı Başkanı Kamil Bilgin, geleneksel olarak bu yıl 22.'sinin düzenlendiği arabaşı etkinliğinin İstanbul'da yaşayan Bozkırlıları bir araya getirdiğini, Bozkırlıların birlik ve beraberliklerine katkı sağladığını söyleyerek uzaktan ve yakından gelen tüm Bozkırlılara teşekkür etti.
Bozkırlıların birliğinin ve beraberliğinin tüm dünyaya örnek olduğunu belirten Bozkır Belediye Başkanı Sadettin Saygı, Bozkırlılarla bir arada olmaktan dolayı büyük mutluluk duyduğunu söyledi. Bozkır'da yaşayan Bozkırlıların selamlarını ileten Başkan Saygı, birlik ve beraberlik içerisinde Bozkır'ı daha iyi yerlere getirmek için çalıştıklarını söyledi. Yerel seçimlerden sonra Bozkır'da gerçekleştirdikleri hizmetleri anlatan Başkan Saygı, konuşmalarını şu şekilde sürdürdü, "göreve geldiğimiz günden bu yana ilçemizi daha iyi yerlere getirebilmek için tarımdan hayvancılığa, turizmden istihdama varana kadar birçok alanda ilçemize hizmet ediyoruz. Bu bağlamda ilçemize kazandıracağımız yatırımları bir bir hayata geçirirken sizlerden aldığımız güç ile yolumuza devam ediyoruz. Bu sene inşallah ilçemize yakışır bir otogarı ilçemize kazandıracağız. Otogar binasının yanına da itfaiye merkezi yapacağız. İlçemize modern bir Osmanlı hamamı kazandıracağız. Tarım ve hayvancılığa yönelik olarak ilçemize modern bir hayvan pazarı kazandıracağız. Bunun yanında ise süt entegre tesisi ve yaş meyve sebze kurutma ve işleme tesisini ilçemize kazandıracağız. İlçemizin geleceğine yatırım olarak planladığımız bu projeleri sizlerle paylaşmaktan ve sizlerle bir arada olmaktan dolayı büyük mutluluk duyuyorum. Bizleri bir araya getiren bu programı düzenleyen Bozkırlılar Vakfı Başkanı Kamil Bilgin ve ekibine teşekkürlerimi sunuyorum" diye konuştu.
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.