Recent Comments

Büyükşehir’den Amatör Spor Kulüplerine Malzeme Desteği

Konya Büyükşehir Belediyesi, merkez ve ilçelerde faaliyet gösteren 86 amatör spor kulübüne malzeme desteğinde bulundu. Konya Valisi Cüneyit Orhan Toprak, amatör spora ve sporcuya desteklerinden dolayı Büyükşehir Belediyesi'ne teşekkür etti. Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, malzemesini temin ettikleri sporcuların ülkeye çok önemli başarılar sağlayacaklarına inandıklarını belirterek, her zaman sporcunun yanında olmaya devam edeceklerini söyledi. Programda Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından yapımı tamamlanan Mehmet Oktut Spor Tesisleri'nin açılışı da yapıldı.

Konya Büyükşehir Belediyesi, şehir genelindeki 86 amatör spor kulübüne malzeme desteğinde bulundu.

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından yapımı tamamlanan Mehmet Oktut Spor Tesisleri'nin açılışının da yapıldığı programda konuşan Konya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (KASKF) Başkanı Remzi Ay, "Büyükşehir Belediye Başkanımız bu gençleri her yıl malzeme açısından a'dan z'ye donatıyor. Kendilerine ne kadar teşekkür etsek azdır" ifadelerini kullandı.

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, Büyükşehir Belediyesi'nin yıllardır amatör spora destek verdiğini belirterek, her zaman sporun ve sporcunun yanında olan Başkan Altay'a teşekkür etti.

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, tesise Mehmet Oktut isminin verilmesinden dolayı Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca'yı, Gençlik Spor İl Müdürlüğünü ve ASKF'yi kutladı. Tesisin Konya'ya yakışan bir iş olduğunu ifade eden Başkan Altay, "Mehmet Oktut ağabeyimize de acil şifalar diliyorum. Kendisi örnek bir sporcu, örnek bir yöneticidir. Tesisin yapımında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi.

HEM TESİSLEŞMEDE HEM DE SPORCU SAYIMIZDA CİDDİ ARTIŞ OLDU

Konya'nın özellikle tesisleşme noktasında hem Gençlik ve Spor Bakanlığı hem belediyelerin katkılarıyla önemli bir mesafe kat ettiğini paylaşan Başkan Altay, "Bununla birlikte sporcu sayımızda da ciddi bir artış oldu. Karatay Belediyemiz de bu yıl spor okullarına başlayarak bu konudaki hassasiyetini göstermiş oldu. Biz de Büyükşehir Belediyesi olarak merkezin dışında 28 ilçede Spor Konya Projesi kapsamında Gençlik, Spor İl Müdürlüğümüzle birlikte daha çok çocuğumuzun spor yapması çalışmalar yürütüyoruz. Her yıl olduğu gibi burada da amatör sporcularımıza malzeme desteğinde bulunacağız" diye konuştu.

HER ZAMAN AMATÖR SPORUN YANINDA OLACAĞIZ

Konya'nın önemli bir spor organizasyona hazırlandığını anımsatan Başkan Altay, "2021 İslam Dayanışma Oyunları. Aslında Konya'da sporun bir kültür olması açısından çok önemli bir iş. 2021'den sonra Konya'nın bir spor şehri olması için hep birlikte çaba sarf etmemiz gerekiyor. İnşallah burada malzemesini temin ettiğimiz tesislerini oluşturduğumuz sporcular da ülkemize çok önemli başarılar sağlayacaklar. Göğsümüzü kabartacak işler yapacaklar. Biz de her zaman amatör sporun ve sporcunun yanında olmaya devam edeceğiz" diyerek sözlerini noktaladı.

KONYA ŞANSLI BİR ŞEHİR

Konya Valisi Cüneyit Orhan Toprak, "Genç denince, sporcu denince çok heyecanlanıyoruz. Çünkü gençliğin bedenen, ruhen, fikren gelişmiş olması, moral motivasyonunun yüksek olması en başta bizim ülkemizin geleceği açısından ümitlere vesile oluyor. Konya bu manada şanslı bir il. Konya'da yaşayan gençlerimiz şanslı. Buradaki idareciler tamamen kendini bu işe adamış idarecilerden oluşuyor. Bu manada Büyükşehir Belediye Başkanımıza da verdikleri destekten dolayı çok teşekkür ediyorum" dedi.

Konuşmaların ardından Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından yapımı tamamlanarak Konya'ya kazandırılan Mehmet Oktut Spor Tesisinin açılışı gerçekleştirildi.

Daha sonra Büyükşehir Belediyesi tarafından hazırlanan malzemeler 31 ilçede faaliyet gösteren 86 amatör kulübüne teslim edildi.

Programa; Gençlik ve Spor İl Müdür Abdurrahman Şahin ile Konyaspor Başkanı Hilmi Kulluk da katıldı.

 
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.