Recent Comments

Danışman Altunyaldız'dan Elektrik Kesintisi Açıklaması

İlçemiz Bozkır'da yaşanan kesintilerle ilgili Ak Parti Konya Millet Vekilimiz Ziya Altunyaldız'ın danışmanı Mehmet Altunyaldız sosyal medya üzerinden açıklamalarda bulundu. 

Mehmet Altunyaldız yaptığı açıklamada "Dün itibari ile Taşkent , Hadim ve Bozkır ilçe merkez ve köylerinde devam eden yoğun kar yağışı nedeniyle Hadim merkez Taşkent merkez ve Bozkır ilçemizin 30 mahallesine maalesef elektrik verilememekte.

Bölge Milletvekilimiz Sayın Ziya Altunyaldiz bey ilk günden itibaren Medaş Genel Müdürümüz ve ekibi ile irtibat halinde olup son güncel bilgi şu şekildedir ; Göksu tarafından gelen 4 adet YGH direğinin ve özellikle Bozkır ilçemizin mahallelerinde 1000 i aşkın elektrik direğinin buz yükünden dolayı devrilmesi sonucu bölgeye elektrik verilemiyor. Aksaray Niğde ve Karamandan ekip takviyesi yapıldı.

Bozkırda toplamda 90 kişilik hasar onarım ekibi çalışıyor yarın ise 15 kişilik ekip ilavesi daha yapılacak . Hadim ve Taşkent te toplamda 60 kişilik ekip görev yapıyor. Bu ilçelerimizin Merkezine ise elektrik yarın ikindi saatlerinde verilecek Geçici olarak jeneratör desteği mevcut durumda verildi" dedi.

Bu açıklamaların yanında bölgde kesintinin yaşandığı bazı mahallelerde direk dikim çalışmaları sonrasında elektrik verildiği öğrenildi. 
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.