Recent Comments

Başkan Saygı, Bozkırlılarla halk sohbetlerinde buluştu

Bozkır Belediye Başkanı Sadettin Sayı, halk buluşmaları kapsamında Bozkırlılarla bir araya gelerek yapılan ve yapılacak olan çalışmaları istişare etti, vatandaşların isteklerini, taleplerini ve önerilerini dinledi.

Bozkır Belediyesi konferans salonunda vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Saygı, uzun yıllardır özlenen bir etkinliği gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirterek katılımcılara teşekkür etti. Bozkır'ı birlikte yönetme anlamında önemli bir adım attıklarını da dile getiren Başkan Saygı, vatandaşların şehri yönetme anlamında önerilerinin büyük önem arz ettiğini söyledi.    

Yerel seçimlerden sonra yapılan çalışmaları ve 5 yıllık hizmet süresi boyunca Bozkır'a yapılacak olan projeleri anlatan Bozkır Belediye Başkanı Sadettin Saygı, projelerin hayata geçirilmesiyle birlikte Bozkır'ın çehresinin değişeceğinin altını çizdi. Önceliklerinin istihdam ve üretim olduğunu vurgulayan Başkan Saygı, konuşmalarında şu ifadelere yer verdi, "göreve geldiğimiz günden bu yana ilçemizi geleceğe daha güçlü taşımak için ekiplerimizle birlikte canla başla çalışıyoruz. Temel belediyecilik hizmetlerinin yanında ilçemizin çehresini değiştirecek birçok projeyi hayata geçirmek için yoğun çalışmalarımıza devam ediyoruz. Özellikle eğitim, istihdam ve üretim anlamında tarım ve hayvancılıktaki önemli projelerimizden sizlere bahsetmek istiyorum. 

Uzun uğraşlar sonucu hayata geçireceğimiz hayvan pazarımızın projesine yakın zamanda başlıyoruz. Süt entegre tesisi ve meyve-sebze kurutma tesisi projemizi de bu dönem içerisinde hayata geçireceğiz. Sosyal anlamda da asar tepesine seyir terası, ilçe merkezine hamam, otogar ve itfaiye binası, Çağlayan göleti etrafına da mesire alanı kazandıracağız. Eğitim anlamında da hayırsever iş adamlarımızla birlikte 15 Temmuz Kız Meslek Lisemizin bulunduğu yere yeni bir okul, İlçemize fen lisesi, üniversitemize de fakülte binası kazandıracağız. İlçemize şimdiden hayırlı olmasını diliyorum" diye konuştu.
Konuşmaların akabinde vatandaşların isteklerini, taleplerini ve önerilerini dinleyen Başkan Saygı, sorulan sorulara tek tek cevap verdi, şehir yönetimine katkıda bulunacağı düşünülen projeleri ve fikirleri değerlendirdi.
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.