Recent Comments

Bozkır Derneği'nden Harp Malulü Gazilere Ziyaret

Bozkır Kültür Folklor ve Dayanışma  Derneği heyeti Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Konya Şubesini ziyaret  etti.

Bozkır Kültür  Folklor Dayanışma Derneği  Başkanı Burhan Yılmaz kendisine eşlik eden dernek Kadın Kolları Başkanı H.Olcay Ülker,dernek üyeleri  Duarali Ferli,Ceylan Yalçınkaya ve  Abdullah Koyuncu'dan oluşan heyet ile  Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul Ve Yetimleri  Derneği Konya Şube Başkanı Süleyman Ege'yi  dernek binasında ziyaret etti.

 Ziyarette Bozkır  Heyeti adına konuşan Dernek Başkanı Burhan Yılmaz ;  her zaman şehit ailelerimizin ve gazilerimizin yanlarında olduklarını, şehitlerimize ve gazilerimize minnettar olduklarını, bu vatan bu millet bu bayrak için bedel ödeyen kahramanlara teşekkür ettiklerini dile getirerek şehitlerimize Allahtan rahmet, kahraman gazilerimize sağlık dileklerinde bulundu.

Dernek Başkanı Süleyman Ege ise ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti ifade ederek Bozkır heyetine teşekkürlerini sundu.Ziyaret günü anısına çekilen hatıra fotoğrafı ile sona erdi
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.