Recent Comments

Bozkır’da Aile, Çocuk, Ergen ve Eşler arası Diyalog konusunda konferans düzenlendi.

Konya'nın Bozkır ilçesinde Bozkır İlçe Müftülüğünün organize ettiği etkinlikte Aile, Çocuk, Ergen ve Eşler arası Diyalog konulu konferans düzenlendi.

Haberin Tüm Fotoğrafları !!!


Bozkır İlçe Müftülüğünün düzenlediği etkinliğin konuğu olan Pedagog İshak Orhan'ın anlatımıyla "Aile, Çocuk, Ergen ve Eşler arası Diyalog" konularında bilgilendirilmelerde bulunuldu.

Pedagog uzman etkinlikte yaptığı konuşmasında "Günümüzde her türlü iletişimde en büyük sorunun devamlı olarak karşı tarafı suçlayarak, empatiden yoksun ve kendimizi yagılamadan yaptığımız durumlardan kaynaklandığını göremememizdir" dedi.
Bozkır Belediyesi Düğün salonunda gerçekleştirilen etkinliğe, Bozkır Kaymakamı Oltan Bayraktar, Bozkır İlçe Müftüsü Seyit Böğet, çok sayıda vatandaş ve kurum, kuruluşların temsilcileri katıldı.

UZMAN PEDAGOG İSHAK ORHAN KİMDİR?

1960 Doğanhisar/KONYA doğumluyum. Kamu görevime 1978 yılında Konya İl Sağlık Müdürlüğü bünyesinde başladım. 1983 yılında Konya Sağlık Meslek Lisesinde Öğretmen olarak başladım ve 1990 yılına kadar bu kurumda çalıştım. 1990 yılında Konya Sağlık Eğitim Enstitüsünde Öğretim Görevlisi olarak göreve başladım. 1998 yılında Niğde Üniversitesinde Öğretim Görevlisi olarak çalışmaya başladım ve aynı yıl Selçuk Üniversitesi Sosyal bilimler Enstitüsünde Eğitim Bilimleri Ana bilim Dalında(PEDAGOJİ) Yüksek Lisans yaptım. 2004 yılında bazı nedenlerle Üniversitedeki görevimden emekli oldum. 2014 yılına kadar Ankara merkezli Özel Pedagoji çalışmalarımı sürdürdüm. Konyalı olmam nedeniyle kendi memleketime hizmet vermek amacıyla Şu anda çalışmakta olduğum” Mevlana Aile, Çocuk, Ergen, Eşler arası sorunlar, Yetişkin Sorunları, Öğrenci ve Okul Sorunları Çözüm Merkezini” hizmete açtım.
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.