Recent Comments

Bozkırlı Yazar Ceylan'ın ikinci kitabı "Ahmak Duygular" çıktı

Bozkırlı Gazeteci ve Yazar Mehmet Ceylan'ın yeni yazdığı "Ahmak Duygular" kitabı yayınlandı.

Bozkırlı Ceylan'ın yayına giren kitabı yazarın ikinci kitabı ilk kitabı yazarın köşe yazılarının toplanmasından oluşan. "Klavyenin Doğru Tuşu" adıyla Bayrampaşa Gündem Gazetesinin 10. Yılı dolayısıyla kitap haline getirdi.  Kültür bakanlığı kayıtlı yeni eser   "Ahmak Duygular" kitap severler için piyasaya çıktı. 

Sitemiz köşe yazarıda olan Mehmet Ceyalan abimizin yeni kitabının hayırlı olmasını dileriz. 
Gazeteci ve Yazar Ceylan'ın yeni kitabı hakkında ki açıklamaları şu şekilde; İnsan yaratılış itibariyle diğer canlılardan farkı ve imtiyazlı yaratılmıştır. İnsan yaratılışında aslında ahmaklığa yer yok. İnsan yaratılıştan imtiyazlarla donatılmış bir varlıktır. Biz insanı tarif ederken "İdeolojik ve biyolojik bir varlık" olarak tarif ederiz. İnsan diğer canlılardan farklı olarak akıl, irade, nefis değerleriyle yaratılmış, planlama yetkisi verilmiştir. İnsanoğlu aklını çok iyi kullanamıyor.

Çok akıllı insanlarımız var, iyi ürünler üretebilir, eserler meydana getirebilir ama birde aklıyla yaşamak vardır. İşte bu konuda çok iyi aklını kullandığını söyleyemeyeceğim. İşte aklın kullanılmadığı duruma "Ahmak Duygular" dedik. İnsan "Ahmak Duygular" virüsüyle yaşıyor... Bu virüsten kurtulmanın yolunun akıl ve iradeyi iyi kullanmaya, sabır ve şükrü birleştirmeye bağlıdır.
Kitabın içi dopdolu. 34 Konuda insanların faydalanabileceği yazılarımız var. Bu yazılar insan yaratılış bünyesinde konular, bireysel normal hayatta yaşadığımız konular, evlilik müessesi ve devamında neler yapılması konuları. Yazılarda olayı ortaya koyuyoruz çözüm gösteriyoruz ve hikaye ve örneklerle bağlıyoruz.  Doyurucu olduğuna inanıyorum. Kitabın yazım aşamasında benim dışımda tüm okuyanların ortak kanaati farklı bir yazım şekliyle faydalı bir kitap olduğu şeklinde...

Hatta düzeltmen olarak bir emekli edebiyat öğretmeni Nedim Şen hocam okudu. Ben içimde bir korku vardı çünkü kitabı bir üstad edebiyat öğretmeni okuyor, müspet not verince cidden bir kat daha inancım geldi bu kitabın karşılık göreceğine" dedi. 

Yazarımızın kitabını satın almak için yazarımıza 0 536 391 72 99 nolu telefondan ulaşabilirsiniz. 

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.