Recent Comments

Konya SKM'de gerçekleşecek sosyal ve kültürel etkinlikler

SUÇ VE CEZA
Dostoyevski' nin Suç ve Ceza adlı klasik romanından uyarlanan bu eser, uğradığı haksızlığı cinayet işleyerek ortadan kaldıracağına ve böylece adaleti sağlayacağına inanan üniversite öğrencisi Raskolnikov' un kendi vicdanıyla kalmasının etkileyici hikâyesini anlatmaktadır.
Suç ve Ceza, 25 Şubat 2020, salı günü saat 20:00' da SKM Konya Oditoryum' da sizleri bekliyor.

GÖKHAN TÜRKMEN
2008 yılında çıkış yaptığı "Büyük İnsan" şarkısının Youtube'da 5 milyon kişi tarafından dinlenmesiyle müzik dünyasında yerini alan Gökhan Türkmen'in, ilk albümünden günümüze 6 albüm, 6 single çalışması bulunuyor. 11 yıl içerisinde Harun Kolçak, Bahadır Tatlıöz, Aslı Demirer, Ayşegül Aldinç gibi birbirinden değerli sanatçılarla düetler yapan müzisyen, 2015 yılında GTR Müzik yapım şirketini kurdu. GTR Jingle ve GTR Çocuk markalarını şirket bünyesine katarak GTR Media adı altında Halkla İlişkiler kuran Türkmen, müziğe yatırım yapmaya devam ederek, 2016 yılında 18 yıldır hizmet veren Deneyevi Stüdyosu'nu GTR Deneyevi olarak şirket bünyesine aldı.
Kendine özgü tarzıyla pop müziğin güçlü isimlerinden başarılı sanatçı Gökhan Türkmen, geniş repertuvarıyla 25 Şubat 2020, salı günü saat 21:00' da Selçuklu Kongre Merkezi Anadolu Oditoryum sahnesinde.

SİBEL
25 yaşındaki Sibel, Karadeniz' in ıslık diliyle konuşulan, küçük bir köyünde babası ve kız kardeşiyle yaşamaktadır. Çocukluğunda geçirdiği hastalık sebebiyle konuşamayan, çevresiyle ıslık diliyle anlaşan Sibel'in hayatı tarla, orman ve ev arasında geçer. Köyde kendini yalnız ve dışlanmış hisseden genç kadın, gizemli bir kurdun peşindeyken, bir gün ormanda saklanan Ali adında bir yabancıyla karşılaşır. Sibel, Ali'yle iletişim kurmaya başlayınca, içinde gizlenen gücü fark edecektir.
Sibel, 26-29 Şubat 2020, çarşamba-cumartesi günleri saat 19:00' da SKM Cep Sineması' nda sinema severlerle buluşacak.

CEZA
Türkçe Rap müziğin sevilen isimlerinden Ceza, Selçuklu Kongre Merkezi' nde sevenleri ile bir araya gelecek.
Ceza, 27 Şubat 2020, perşembe günü saat 21:00' da Selçuklu Kongre Merkezi Anadolu Oditoryum sahnesinde.

KÜÇÜK KARA BALIK – ŞEHİR TİYATROLARI
Annesi ile beraber bir derede yaşayan küçük karabalık bir gün yaşadığı yerin dışındaki dünyayı merak eder ve ona engel olmak isteyenlere karşı direnerek uzun bir yolculuğa çıkar. Bu yolculuğunda kurbağalarla, denizatlarıyla, yengeçlerle, salyangozlarla ve büyük kepçeli bir balıkçıl kuşuyla maceralara atılır.
Küçük Kara Balık, 27-28 Şubat 2020, perşembe-cuma günleri saat 10:30 – 13:30 seansları ile SKM Konya Oditoryum' da sizleri bekliyor.

HAKAN ALTUN
Türk arabesk müziğinin güçlü sesi Hakan Altun, Selçuklu Kongre Merkezi' nde sahne alacak. 'Telefonun Başında' adlı klasikleşen şarkısıyla dinleyenlerinin gönlünde taht kuran Hakan Altun, birbirinden güzel şarkılarını sevenleri için seslendirecek.
Hakan Altun, 28 Şubat 2020, cuma günü saat 21:00' da Selçuklu Kongre Merkezi Anadolu Oditoryum sahnesinde.

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.