Recent Comments

BOZKIR ' dan YÜKSELEN SESLENİŞ ...

Ali Rıza Özaslan, Ev'deyim'de üzgün hissediyor. İstanbul · 

#AMANDİKKAT
#BOZKIRdanYÜKSELENSESLENİŞ
#HüseyinDumru (Eczacı) : " Değerli gurbetçilerimiz, malum nedenlerden dolayı büyükşehirlerden kaçan hemşerilerimiz ata yurdunuza hoş geldiniz. Sizlerden ricamız şehirden uzaklaşmanıza sebep olan virüsün yayılmasına hizmet etmeyiniz lütfen. Kulağımıza gelen dedikoduların başımıza gelmesine fırsat vermeyiniz.
Tüik verisi değil ama gözlemime göre ilçemiz nufusunun %45 i 65 yaş ve üzeri...Çarşı merkezinde dolaşanların %15 i.... Bi çivi bir nalı bir nal bir atı bir at bir komutanı bir komutan bir orduyu...Yok yine anlamadınız siz onu...O geldiği zaman siz giderken ve götürürken anlayacaksınız.."

#FilizKılınçelDuru(Esnaf) " Değerli gurbetçilerimiz, malum nedenlerden dolayı büyükşehirlerden kaçan hemşerilerimiz ata yurdunuza hoş geldiniz. Sizlerden ricamız şehirden uzaklaşmanıza sebep olan virüsün yayılmasına hizmet etmeyiniz lütfen. Kulağımıza gelen dedikoduların başımıza gelmesine fırsat vermeyiniz."

#YORUMLAR :

1- " Sağlık kontrolu olmadan Nere Giderlerse gitsin ler Sıkıntı yaratacaklar bilerek yada bilmeyerek Anne ve baba kardeş Komşu ları riske etmiş olacaklar."

2- " Malesef yetkililer önlem almazlar ise bu durum cok daha sıkıntılı bir noktaya gidiyor. Bu tur salginlarin ilerlemesinin en onemli nedenlerinden birisi kontrolsüz yer değiştirmedir. Ayrica bütün imkanlarımız buradaki nufusa goredir. Ayrica köylerdeki nufus hep yasli dışardan gelenler ile ister istemez iketisim halinde olacaklar. Sayin gurbetçi lerimiz bizler kadar sizlerde buralarin sahiplerisiniz ama lutfen kontrolsüz yer değiştirmeyelim ve kurallara uyalim..."

3- " Bozkır ve köylerine ciddi sayılacak derecede başka illerde yaşayan vatandaş gelişi oldu . Maşallah akın akın geziyorlar, uyarıları felan dikkate alan yok. İtalya ya gülerken kendi halimize ağlamak zorunda kalmayız inşallah."

4- " Ohhh ne güzel hayat? herşey yolunda iken Bozkır'ı beğenmeyip büyük şehirlere gidenlerin ordaki tüm sosyal hayat ve imkanlardan yararlananların virüsü görünce Bozkıra koşup saklanmaları hiç etik değil 🤔 Bence girişleri kapatın.."

5- "Tezek var gibi herkez bozgıra kaçıyor yapmayın nelur 2 gün önce sevdiğimiz bir abimizi vürüsten kaybettik bu işin şakası yok "

#BozkırBelediyesiDuyuruları :
Belediyemiz tarafından bugün yapılan anonslar;

#İLAN
Coronavirüs tedbirleri kapsamında;
Market, manav ve pazar yerlerinde ambalajsız şekilde satılan yaş sebze ve meyveler müşterilerce seçilmeden esnaf tarafından poşetlenerek satılması,
Esnafımıza ilanen duyurulur.

#İLAN
Coronavirüs tedbirleri kapsamında;
Pazar yerlerinde tezgah aralıklarının en az 1 (bir) metre mesafede olması ve tezgahlar arasında geçişi engelleyecek kasa, çuval vb. malzemeler bulunmaması,
Pazar yerleri ve diğer satış yerlerinde çalışan herkesin eldiven ve maske kullanması ve hijyene dikkat etmesi gerekmektedir.
Esnafımıza ilanen duyurulur.

#İLAN
Coronavirüs tedbirleri kapsamında;
Tarım ve Orman Bakanlığı'nca milli parklarda, ormanlarda, Bakanlığa bağlı park ve bahçelerde mangal yakılması ve piknik yapılması yasaklanmıştır. İlçemizde de başta Aygır Pınarı ve Akçapınar Mesire Alanı olmak üzere tüm piknik alanlarında mangal yakılması ve piknik yapılması yasaklanmış olup, bu yasağa uymayanlar hakkında 789,00TL cezai işlem uygulanacaktır.
#Tümhalkımızailanenduyurulur.
#MEYREHABERTV

Ali Rıza ÖZASLAN / İSTANBUL
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.