Recent Comments

Bozkır'da 2020-2021 Eğitim Döneminde Proje Okulu Eğitime başlıyor.

Ak Parti Bozkır İlçe Başkanı Kadir Güven, Bozkır'a Proje Okulu Müjdesini sosyal medya hesabından duyurdu. 

Başkan Güven, Bozkırım Müjde!!! diyerek paylaştığı mesajında "İlçemizin uzun süredir Eğitim alanında eksikliğini hissettiğimiz ve Tüm velilerimizin en başta gelen isteklerinden olan Proje Okulumuz bugün itibari ile onaylanmıştır. Bu onay sonrasında Bozkır Anadolu Lisemiz, Proje okulumuz olmuştur.

1992-1993 yılında Eğitim - Öğretim hayatına başlayan Bozkır Anadolu Lisemiz, sınavla öğrenci alan proje okulu ünvanı ile 2020-2021 eğitim-öğretim yılına başlayacaktır.

Proje okulumuz ilçemiz Eğitim-Öğretime kazandıralan bu yeni ivme ile öğrencilerimizinden daha inançlı ve bilinçli bir yarış ile başta kendi eğitim hayatlarına olmak üzere ; ilçemiz, bölgemiz ve ülkemizin geleceği noktasında, tarihimizi ve geleceğimizi yakışır bir şekilde temsil edebilecek güzelliklerle eğitim almalarını dileklerimle.

Proje okulumuz tüm öğrencilerimize, Öğretmenlerimize, değerli velilerimize ve Bozkırımıza hayırlı olsun.  

Bu güzel haber için Başta Milli Eğitim Bakanımız Ziya Selçuk,Milletvekilimiz Ziya Altunyıldız ve Milli Eğitim Bakanı danışmanımız Prof.Dr. Mustafa Yavuz Beye İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Özgür Ramazan Tunç'a şahsım ve ilçem adına canı gönülden teşekkür ediyor Tüm ilçem adına şükranlarımı sunuyorum" dedi. 
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.