Recent Comments

Bozkırgücün'nden destek için Fidan al hemde çocuklarımıza destek ol projesi

Bozkırgücü Yönetim Kurulu Başkanı Muammer Tunahan Bozkırgucu Klüp sayfasından yaptığı açıklamada "Üretim Projemiz" şekliyle hem yerli ürünlerin fidanlarının çoğaltılması ve sporcu çocuklarımıza gelir elde edebilmek için bir projeyi hayata geçirdi. 

Başkan Tunahan yaptığı açıklamada "Uzun zamandır hayal ettiğim meyve fidanı yetiştirme projemi virüs salgını için verilen tatilini de fırsat bilerek başlatıyoruz.
İki gündür bahçemde çalışıyorum. Resimde gördüğünüz siyah üzümden yaklaşık olarak 70 köklü fidan, beyaz üzümden 30 köklü fidan ve yine fotoğraflarta gördüğünüz fındık ağacından 100 adet köklü fidan hazırladım.

Bu agaclardan, Konya'nın soğuk iklimine rağmen gayet verimli şekilde meyve alabiliyoruz. Çünkü yıllardır ben kendi bahçemde yetiştirip evimin ihtiyacını karşılıyorum.

Görmüş olduğunuz fidanları Bozkır Cuma pazarına çıkarıp ederi  bir fiyattan satmak istiyorum. Amacımız ticaret değil, elde edilecek gelir ile Bozkır Gücü Spor Kulübü için tasarladığımız başka bir proje ürün için harcamayı düşünüyoruz.

Bozkır Gücü Spor Kulübü olarak yaptığımız her çalışmada toplum yararını ön planda tutarak Bozkır'ın tanıtımı için gayret ediyoruz. 

Haydi herkes iki fidan alıp eşi ve çocukları ile birlikte bahçelerinin bir kenarına  diksinler... Böylelikle üreten toplum olma yolunda kocaman bir adım atalım.

İrtibat için telefon numaramız 05366947446 dan bize ulaşabilirsiniz" dedi.
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.