Recent Comments

Ciğerci başkanımızdan köylere İstanbul'dan gelenlere mesaj

Ülkemiz ve Dünyanın birçok ülkesini etkisi alan Korona Virüs sonrasında şehirlerde yaşayan insanlar kırsala yönelmeye başladı. 

Bu olay diğer ülkelerde de böyle oldu ve bizde de aynı şekilde oluyor ancak unutmaması gerek bir durum var ki şehirlerden kırsala gelince kendimizi 14 gün karantinaya almamış lazım. 

Ama ilçemizde maalesef piknik yasağı öncesi ok sayıda gurbetimiz Aygirdibi dahil çok sayıda piknik alanını dolmuştu. Unutulmamalıdır ki bir vakanin habersiz gezmesi tüm Bozkır'da vakayı yayabilir. 

Siristat haber merkezi ailesi olarak bu konuda dikkat etmenin önemine dikkat çeken eski dönem Bozkır Belediye Başkanımız Lokman Ciğerci'nin paylaşımını size aktarıyoruz. 

Gurbetçi Ciğerci baskanimiz sosyal medyada yayınladığı mesajında "Bozkır- Akçapınar köyümdeki evimden herkese selamlarımı gönderiyorum.

Cumanız mübarek olsun diyorum. İstanbul'dan köye geleli 12 gün oldu kendi kendimi Karantina ( garanti) altına aldım. 14 gün hiçbir yere gitmeyeceğim. 

Benim gibi İstanbul vebenzeri büyükşehirlerden gelen herkesin aynen benim gibi kendilerini karantinaya almalarını, böylece hem kendilerini hem de başka insanların can güvenliğine katkı sağlamalarını diler, "Hayat eve sığar. EVDE KAL" diyorum.Allaha emanet olun" dedi.
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.