Recent Comments

Başkan Saygı'nın 23 Nisan kutlama mesajı


Bozkır Belediye Başkanı Sadettin Saygı, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının 100. Yılı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Başkan Saygı, yayımlamış olduğu mesajda tüm Bozkır halkını 23 Nisan günü saat 21.00'da İstiklal Marşı okumaya davet ederek, yayımladığı mesajında şu ifadelere yer verdi, "Türkiye Büyük Millet Meclisinin Açılışı olarak tüm çocuklara armağan edilen bu anlamlı günün 100. Yılını buruk bir sevinçle kutluyoruz. Tüm dünyada koronavirüs ile mücadele devam ederken, ülkemizde de virüse karşı mücadelemizi her geçen gün daha da güçlendiriyoruz. Salgın tehlikesi altında 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının 100. Yılını ne yazık ki evlerimizde geçireceğiz. Çocuklarımızın evlerinde geçirdiği süre boyunca onların moralini yüksek tutmak, onların mutluluklarına mutluluk, sevinçlerine sevinç katmak için belediye olarak İstiklal Marşı okuma yarışması düzenledik. Yarışmamıza katılan tüm çocuklarımıza teşekkür ediyorum. Virüs ile mücadele ederken çocuklarımızın evde geçirdikleri süreleri daha renkli hale getirmek için normalleşme sürecine kadar çocuklarımıza yönelik etkinlik ve yarışma düzenlemeye devam edeceğiz.

Sevgili çocuklar, unutulmayınız ki, sizler ülkemizin geleceğisiniz. Sizlerin daha iyi şartlarda yetişmesi için, sizlere daha müreffeh bir ülke sunabilmek için canla başla çalışıyoruz. Sizler, ülkemiz için belirlediğimiz hedeflere ulaşacağımız yolda en büyük etkensiniz. Ama şimdi evde kalma vaktidir. Bu 23 Nisan'da yaşayamayacağımız coşkuyu önümüzdeki yıllara saklama vaktidir. Ülkemizin geleceği kıymetli çocuklarımızın gözlerinden öpüyor, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk bayramlarını tebrik ediyor, tüm hemşehrilerime sağlıklı günler diliyorum" diye konuştu.
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.