Recent Comments

Bozkır Belediyesi Vatandaşının Yanında


Bozkır Belediyesi, sokağa çıkma yasağının olduğu günlerde tüm imkanlarını seferber ederek Bozkır halkının yanında olmaya devam ediyor. Sokağa çıkma yasağının olduğu günlerde vatandaşların ekmek, su ve tüp ihtiyaçlarını evlerine kadar götüren Bozkır Belediyesi ekipleri, akşam saatlerinde de belediye hoparlöründen Bozkır'a özgü Aslan Mustafam ve Kozandağı türkülerinin yanı sıra Türkiyem ve Bir Başkadır Benim Memleketim şarkıları çalarak ilçe sakinlerine hem moral veriyor.

Sokağa çıkma yasağının yaşandığı geçtiğimiz hafta sonlarındaki 4 günde vatandaşların ekmek, su ve tüp ihtiyaçlarını evlerine kadar götüren Bozkır Belediyesi ekipleri, 4 günlük süre içerisinde belediyeyi arayan 610 hane sahibinin ekmek, su ve tüp ihtiyaçlarını evlerine götürdü.

Belediye hoparlöründen sık sık vatandaşlara seslenerek tedbir kararlarına hassasiyet gösteren tüm ilçe sakinlerine teşekkür eden Bozkır Belediye Başkanı Sadettin Saygı, ilçe sakinlerinin her zaman yanında olduklarını vurguluyor. Bir yandan vatandaşların ihtiyaçlarını giderirken diğer yandan sokak hayvanlarını da beslemeye devam ettiklerini belirten Başkan Saygı, ilçede köpek ve kedilerin yanı sıra, çarşamba çayı üzerinde yüzen Bozkır'ın meşhur kazlarını da belediye olarak aralıksız beslediklerini söyledi.

Akşam saatlerinde ise belediye hoparlöründen çalınan Bozkır'a özgü türküler olan Aslan Mustafam ve Kozandağı türkülerine ilçe sakinleri balkonlarına çıkarak eşlik ediyor. İlçe sakinlerinin büyük memnuniyet duyduğu uygulamanın yasağın olduğu günlerde devam edeceği belirtildi.          
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.