Recent Comments

Bozkır Gençlik Kolları Vatandaşların Yanında


Daha önce gerçekleştirdiği projelerle adından söz ettiren Ak Parti Bozkır Gençlik Kolları Başkanlığı, yeni bir proje başlatarak "Eller Çok Olunca, Yükler Hafifleşir" projesiyle Bozkır'ın 52 mahallesinde 65 yaş üstü vatandaşların temel ihtiyaçlarını karşılamaya devam ediyor. Gençlik Kolları Yönetim Kurulu üyeleriyle birlikte kapı kapı dolaşarak 65 yaş üstü vatandaşların temel ihtiyaçlarını karşıladı.

Daha önce kardeşliğimiz üşümesin projesi kapsamında bu güne kadar köy okullarındaki 1000'den fazla çocuğun kışlık bot ihtiyacını karşılayan, yine aynı şekilde elbise ve oyuncak kumbaralarıyla Bozkır'ın 52 mahallesinde ihtiyaç sahiplerine ve çocuklara elbise ve oyuncak yardımı yapan Ak Parti Bozkır Gençlik Kolları Başkanlığı, bu sefer de COVİD-19 virüsüyle mücadelede 65 yaş ve üstü vatandaşlara getirilen kısıtlama tedbirlerinin başladığı günden bu yana 65 yaş üstü vatandaşların temel ihtiyaçlarını gidermeye başladı.

Yaptığı açıklamada bu çalışmanın mimarlarına teşekkür eden Ak Parti Bozkır Gençlik Kolları Başkanı Seyit Ali Keleş, yapmış olduğu açıklamasında şu ifadelere yer verdi, "İlçemizde Oluşturduğumuz Bozkır Gençlik Platformu kapsamında  Eller Çoğalınca Yükler Hafifleşir  diyerek bizler Bozkır  gençleri olarak bu hizmetlerin içindeyiz. Bu zor günlerde yaşlı vatandaşlarımız için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Onların ihtiyaçlarını karşılıyoruz ve kendilerini duyarlı olmaya davet ediyoruz. Biz gençler, gücümüzün son damlasına kadar yanınızda olacağız. İnşallah bu sıkıntılı günleri de atlatacağız. Tekrar mutlu ve huzurlu günlerimize döneceğiz. Sizden istediğimiz, evde kal Bozkır. Bu süreçte maddi manevi  desteğini esirgemeyen Belediye Başkanımız Sadettin Saygı Başkanımıza şükranlarımızı sunuyorum.   Bu çalışmamızı gerçekleştirirken yine bizlerden desteğini esirgemeyen ilçemizde görev yapan çalışanlarımıza ve isminin verilmesinin istemeyen birçok esnaf ve büyüğümüze teşekkür ederim" diye konuştu.
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.