Recent Comments

Bozkır Kendi Karantinasını Uyguluyor

Türkiye genelinde devam eden COVİD-19'a karşı alınan tedbirlerden sonra Bozkır halkı, Bozkır Belediye Başkanı Sadettin Saygı'nın evde kal çağrısına cevap vererek kendi karantinasını uygulamaya başladı. Geçtiğimiz hafta tüm Bozkırlılara seslenerek önce kendin, sonra sevdiklerin için evde kal çağrısı yapan Bozkır Belediye Başkanı Sadettin Saygı'nın çağrısına cevap veren Bozkır halkı, kendi karantinasını uygulayarak cadde ve sokaklardaki yoğunluğu en az seviyeye indirdi.

Coronavirüsüne karşı ilçe genelinde başlatılan hummalı dezenfekte çalışmalarının 3. Haftasında da çalışmalar yoğun bir şekilde devam ediyor. Konya Büyükşehir ve Bozkır Belediyesi ekipleri 52 mahallenin tamamında park, cami, okul, yol, çöp konteynırı, kamelyalar ve banklar, otobüsler, dolmuşlar, taksiler, dükkanlar, kamu binaları, cadde ve sokakları tek tek dezenfekte etti. Dezenfekte çalışmaları devam ederken Bozkır Belediye Başkanı Sadettin Saygı geçtiğimiz hafta ilçe genelinde "Evde Kal" kampanyası başlattı. Kampanyanın başlamasıyla birlikte Başkan Saygı'nın çağrısına kulak veren Bozkırlılar, cadde ve sokaklarda yoğunluğu en aza indirdi. Evde kal çağrısına kulak veren Bozkırlılara yürekten teşekkür eden Bozkır Belediye Başkanı Sadettin Saygı, "Geçtiğimiz hafta başlattığımız evde kal kampanyasına kulak verip zorunlu olmadıkları müddetçe dışarıya çıkmayarak cadde ve sokaklardaki yoğunluğu en aza indiren tüm hemşehrilerime teşekkür ediyorum" dedi.
  
Kaymakamlık olarak, belediye olarak, sosyal destek grubu olarak, her daim Bozkırlıların yanında olmaya devam ettiklerini de sözlerine ekleyen Başkan Saygı, "ülkemiz son zamanlarda çok ciddi bir süreçten geçiyor. Bu süreçte de her birimize ayrı ayrı görevler, sorumluluklar düşüyor. Bunlardan en önemlisi Coronavirüs ile mücadele kapsamında aldığımız tedbirlere hassasiyetle uymamızdır. Vatandaşlarımızın gösterdiği hassasiyetle birlikte ilçemizde şu zamana kadar herhangi bir vaka yaşamadık. İnşallah aynı hassasiyetle devam ederek bir vaka yaşamayacağız. Tüm hemşehrilerime gösterdikleri hassasiyetten dolayı teşekkür ediyorum. Bu hassasiyetimizin bir örneğini de Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın öncülüğünde başlayan Milli Dayanışma kampanyasında da Bozkır olarak göstereceğiz. Tekrardan tüm hemşehrilerime gösterdikleri hassasiyetten dolayı teşekkür ediyorum" diye konuştu.
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.