Recent Comments

Bozkır merkez ve mahallelerindeki STK’lar Ramazan boyunca ihtiyaçlı halkın iaşesini sağlıyor.


Konya'nın Bozkır ilçesinde faaliyet gösteren Sivil Toplum kuruluşları faaliyet gösterdikleri mahallelerde 385 yaşlı ve ihtiyaçlı ailelerin iaşesini evlerine getirerek sağlıyor.

Bozkır Kaymakamlığından yapılan açıklamayla bu sivil toplum kuruluşlarının faaliyetleri duyuruldu. Yapılan açıklamada "İlçemizdeki Sivil Toplum Kuruluşlarından Bozkırlılar Vakfı, ilçe merkezinde ki mahallelerimizden Demirasaf, Cumhuriyet ve Yukarı mahalle sakinlerine yılın 12 ayı boyunca sıcak yemek yardımı yapılmaktadır.

Bağyurdu Vakfımız Bağyurdu mahallesindeki, Üçpınarlılar Derneğimiz Üçpınar ve Elmaağaç mahallelerindeki, Hisarlıklılar Derneğimiz Hisarlık, Yazdamı, Işıklar, Taşbaşı ve Yelbeği mahallelerindeki, Söğütlüler Derneğimiz ise Söğüt mahallesindeki yaşlı ve yalnız başına yaşayan mahalle sakinlerine Ramazan ayı boyunca 3 çeşit sıcak yemek hizmeti verilmektedir.

Bozkırlılar Vakfı 12 ay boyunca, Diğer Vakıf ve Derneklerimiz ise Ramazan ayı süresince, yaşlı ve yalnız başına yaşayan 385 vatandaşımıza, İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğümüzün belirlemiş olduğu hizmet standartlarına ve hijyen kurallarına uygun bir şekilde, günlük 3 çeşit sıcak yemek hizmeti sunmaktadır.

Bu hizmeti sunan tüm Sivil Toplum Kuruluşlarımıza ve hayırsever hemşerilerimize teşekkür ediyoruz" denildi.
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.