Recent Comments

Bozkır Müftülüğü sosyal medyadan Bozkırlılarla buluşuyor.


Konya'nın Bozkır ilçesinde Korona virüsü tedbirleri kapsamında camilerde cemaatle namaz kılınmasının durdurulması sonrasında Bozkır Müftülüğü Bozkırlı vatandaşlara uluşabilmek için sosyal medya hesaplarından haftanın belirli günlerinde canlı yayınla ulaşıyor.


Bozkır ilçe Müftülüğü Hz.Ömer Camisinde Perşembe günleri yatsı namazı sonrasında saat 21:00'de sosyal izolasyon kurallarına uygun olarak gerçekleştirilen projede Bozkır merkez cami imamlarının okuduğu kuran tilavetleri sonrasında Bozkır ilçe müftüsü Seyit Böğet dua okuyor.
Bozkır Müftülüğü sosyal medya adresinden canlı yayın yapılan etkinlikle ilgili bilgilendirmelerde bulunan ilçe müftüsü Böğet "İlçemizde ülkemizde yaşanan Korona vakaları tedbirleri sonrasında vatandaşlarımıza manevi yönden yakında olabilmek için Bozkır Müftülüğü olarak sosyal medya hesaplarımızdan ve ilçenin sosyal medya ağlarından gerçekleştirdiğimiz canlı yayınlarla evlerine konuk oluyoruz.
Bozkır İlçe müftülüğü olarak gerçekleştirdiğimiz Bozkır Dua'da buluşuyor etkinliğinde bir hatim kampanyası yapıyoruz. Canlı yayınlarımız bittikten sonra müftülük sayfasındaki hatimleri vatandaşlarımız alıp okuyorlar ve öbür haftaki Perşembe günü hatim duasını okuyoruz.
Müftülük facebook sayfamızdan her gün düzenli olarak duaları ve dini bilgileri paylaşıyoruz. Bu virüs belasından ülke olarak kurtulabilmek için manevi yönden de çok güçlü olmamız gerekmektedir.

Tüm vatandaşlarımızı canlı yayınımıza Perşembe günü dokuzda bekliyoruz" dedi.
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.