Recent Comments

Bozkır'da ihtiyacı olan Vatandaşlarımız mutlaka Vefa Destek Hattını arasın


İlçemiz Bozkır'da Korana Virüsü tedbirlerinin başladığı ilk günden itibaren hizmet vermeye başlayan Bozkır  Vefa Sosyal Destek Grubu çalışmalarına aralıksız larak devam ediyor. Bazı vatandaşlarımız ihtiyaçlarının karşılanması için Bozkır  Vefa Sosyal Destek Grubunu  0332 426 27 69 numaradan aramaması ve genel destek hattı olan 112'yi kullanmaları sonucunda yardım alamadıkları yönünde şikayetlerin artması üzerine Bozkır Kaymakamlığımız bir duyuru yayınladı. 

Bozkır Kaymakamlığı yayınladığı mesajında  Vefa Hattının ilçemiz için 0332 426 27 69 numara olduğunu belirterek "Vefa Sosyal Destek Gruplarımız tarafından ihtiyaçları karşılanan vatandaşlarımızın 112 üzerinden taleplerini iletemedikleri yönünde şikayetler gelmektedir. 

Konya genelinde, 112 merkezine gelen yoğun taleplerden dolayı ulaşım sıkıntısı yaşanmaktadır. İlçemizdeki Vefa Sosyal Destek Gruplarımızdan hizmet alan vatandaşlarımızın mağduriyet yaşamaması için; taleplerini, 112 merkezine değilde Vefa Sosyal Destek Grubumuzun 0332 426 27 69 numaralı telefonuna iletmeleri gerekmektedir.

Vatandaşlarımızın bilgisine sunulur" denildi. 

Her türlü ihtiyacınızı  0332 426 27 69 Nozkır Vefa Hattına bildirebilirsiniz. Başka iletişim kanalllarından daha hızlı çözüm için mutlaka bu numarayı kullanınız. 
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.