Recent Comments

Korona Tedavisi tamamlanan doktorumuz Ali Demiray taburcu oldu.

Korona Tedavisi tamamlanan doktorumuz Ali Demiray taburcu oldu. 

Muayene ettiği hastadan Korona Virüsü kapan doktorumuz Bozkır Devlet Hastanesi'nde ki tedavisinin tamamlanmasından sonra taburcu edildi. 

Konu hakkında Bozkır Devlet Hastanesi'nden yapılan açıklamada "Kurumumuzda görev yapmakta iken kendisine Covid 19 tanısı konan ve hastanemizde tedavi gören çok değerli hekimimiz Dr. Ali Demiray'ın en son yapılan test sonucu negatif gelmiş bu gün iyileşerek taburcu edilmistir. Kendisine, ailesine ve kurumumuz çalışanlarına çok geçmiş olsun. 

Hekimimizin ve diğer iyileşerek taburcu edilen bütün hastalarımızın tedavi edilmesinde ve iyileşmesinde emek sarf eden  başta Pandemi Servisimizde görevli hekimlerimiz, servis hemşirelerimiz ve destek personellerimiz  olmak üzere, halkımıza hizmet sunan bütün çalışanlarımıza üstün gayret ve fekarlıklarından dolayı teşekkür ederiz. 

Sağlık Bakanımız, Bilim Kurulu toplantısının ardından önemli açıklamalarda bulunmuş ve ülkemizde aralarında bizimde bir personelimizin olduğu 7 bin 428 sağlık çalışanımızın enfekte olduğunu belirtmiştir. Salgınla etkin şekilde mücadele ederken hastalığa yakalanan, ülkemiz de görevli bütün sağlık çalışanlarımıza Allah'tan acil şifalar diler, bir an önce iyileşerek sevdiklerine ve sağlık ordumuza katılmalarını dileriz” denildi. 

Sırıstat Haber Merkezi ailesi olarak başta Bozkırlı Doktorumuz Ali Demiray olmak üzere tüm Demiray ailesine geçmiş olsun dileklerimizle. Rabbim en kısa sürede başta ilçemiz olmak üzere tüm yurdumuzu bu illetten kurtarsın. 
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.