Recent Comments

Ziya Altunyaldız Bozkır'ın KBB Hastalıkları uzmanı kadrosu talebini çözdü.

 
İlçemiz Bozkır Devlet Hastanesine son açılan Sağlık bakanlığı kurasıyla bir adet Kulak Burun Boğaz Hastalıkları uzmanı kadrosu alımı için kadro tatsisinin yapıldığı kurumun ilanıyla ortaya çıktı. 

Ak Parti Bozkır ilçe Başkanı Kadir Güven sosyal medya hesabından yaptığı duyuruda  Kulak Burun Boğaz Hastalıkları uzmanı kadrosu için Bozkırlı Millet Vekili Ziya Altunyaldız'a teşekkür etti. 

Başkan Güven yayınladığı mesajında "Kıymetli Hemşehrilerimiz!

Saglık Bakanlığı 92. Dönem Devlet Hizmet Yükümlülüğü Kurası'nda Bozkır Devlet Hastanemize 1 adet Kulak Burun Boğaz Hastalıkları uzmanı kadrosu açılmıştır. Bu atama ile Bozkır ve çevre ilçelerimizin özellikle Bozkırda eğitim alan S.Ü Odyoloji öğrencilerimizin pratik eğitimleri için büyük bir eksiklik giderilmiş oldu.

Hastanemize kura ile ataması yapılacak Doktorumuzun ileriki günlerde belirlenecek önümüzdek ay içinde hastanemizdeki görevine başlayacaktır. Geçtiğimiz süreçlerde de Vekilimiz sayesinde ilçemize Üniversitemizin 4 yıllık bölümleri, Hastanemize Kadın doğum uzmanı, Yaşlı ve engelli bakım merkezi ve proje okulu birçok hizmet kazandırıldı. 

Son yapılan atamayla Bozkırımızın büyük bir isteğini yerine getiren Başta Sağlık Bakanımız Fahrettin Koca'ya ve Varlığı ile gurur duyduğumuz siyasi önderimiz Milletvekilimiz Ziya Altunyaldız'a Tüm Bozkır ve çevre ilçeler adına teşekkür eder saygılarımızı sunarız.

Bozkırımıza Hayırlı olsun" dedi. 
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.