Recent Comments

Adil, Vefalı ve Çalışkan Bir Kaymakamımız Var

Bozkır Kaymakamımız sayın Oltan Bayraktar hizmet anlayışı, insanımız ile kurduğu iletişim dili, tarafsız ve adil uygulamaları ile kısa sürede halkımızın sevgisini saygısını ve taktirini kazanmıştır.

Bozkır Gücü Spor Kulübü olarak ilk kez geçen yıl Belediyemizin düzenledigi festivalde standımızı ziyaret edip bizleri makama davet etmesi ile tanıstik. Biz de davete icap edip çalışmalarımız, hedeflerimiz  ve amaçlarımızı anlattık. Kaymakamımız da "Bozkır'da göreve başladım Bozkır Gücü Spor Kulübü'nün yaptığı çalışmalardan haberim oldu çok beğendim. İlçemizde böyle bir sivil toplum kuruluşunun olması bizleri mutlu etti. Sizden isteğimiz yaptığınız ve yapacağınız çalışmalarda eşgüdüm içinde olalım biz de sizlere katkı sağlayacak konusunda destek olabiliriz. Belki birlikte olursak çok daha büyük hedeflere ulaşırız. Bizim yapabileceğimiz bir hizmet veya ihtiyacıniz olursa her türlü desteğe hazırız"diyerek bizlere büyük bir güven vermişti. Allah'a şükürler olsuni şu ana kadar kendi yağımızla kavrulup gidiyoruz.

Malumunuz ülkemiz virüs salginina karşı büyük bir mücadele veriyor. Bu konuda Bozkır Kaymakamımız sayın Oltan Bayraktar ilçemizde Vefa Grubu oluşturarak ihtiyaç sahibi insanımıza kılı kırk yararcasina büyük bir titizlikle hizmet veriyor. Tüm sivil toplum kuruluşlarını eşgüdüm içinde bir orkestra şefi gibi sekronize ederek yardıma muhtaç insanımızın ihtiyaçlarını en güzel şekilde karşılanmasına gayret etmektedir.

Bozkır Gücü Spor Kulübü olarak Bozkır Kaymakamımız sayın Oltan Bayraktar'a adil, tarafsız anlayışı ve verdiği guzel hizmetlerden dolayı şükranlarımızı arz ederiz.

Bozkır Gücü Spor Kulübü
"V E F Â N I N  G Ü C Ü"
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.