Recent Comments

Başkan Saygı'nın Bayram Mesajı

Bozkır Belediye Başkanı Sadettin Saygı, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı;  

Bozkır Belediye Başkanı Sadettin Saygı, birliğin, beraberliğin, merhametin, maneviyatın, bereketin, yardımlaşmanın ve dayanışmanın bol olduğu bir Ramazan ayını daha geride bırakarak Ramazan Bayramına ulaşmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti. 

 Virüs salgınından dolayı mahzun geçen Ramazan ayından sonra, Ramazan bayramının da biraz mahzun geçeceğini, sevdiklerimizle mesafeli bir bayram yaşacağımızı söyleyen Bozkır Belediye Başkanı Sadettin Saygı, tüm Bozkırlıların Ramazan Bayramını kutlayarak mesajında şu ifadelere yer verdi, "ülkemizin her yerinde olduğu gibi, ilçemizde de Ramazan ayı Koronavirüs nedeniyle mahzun geçti. Her şeye rağmen bolluk, bereket, yardımlaşma ve dayanışmanın bol olduğu bir Ramazan ayı yaşadık ve geride bıraktık.

 Bayramlar, sevdiklerimizle bir araya gelerek hasret giderdiğimiz, sıla-i rahimde bulunduğumuz önemli ve müstesna günlerden biridir. Ancak bu bayram, diğer bayramlardan farklı bir bayram yaşayacağız. Tüm dünya genelinde olduğu gibi ülkemizde, şehrimizde ve ilçemizde de etkisini gösteren Koronavirüs tehlikesine karşı tedbirli bir bayram geçireceğiz. Bu sebeple, bu bayram sevdiklerimizle mesafeli, memleket özlemi çeken hemşehrilerimizden ayrı bir bayram geçireceğiz. Ancak 81 ilimizin tamamında ilan edilen sokağa çıkma kısıtlamasına hep birlikte hassasiyetle uyalım, uymaya özen gösterelim. Koronavirüs tehlikesi bitene kadar alınan her tedbir kararlarına bu güne kadar olduğu gibi bugünden sonra da hassasiyetle uymaya devam edelim. Belediye olarak sokağa çıkma kısıtlamasının olduğu günlerde özellikle sizlerin yanında olmaya, sizlerin ihtiyaçlarını gidermeye devam edeceğiz. Bayramdan sonra Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan öncülüğünde normalleşme sürecini hızlı bir şekilde uygulayacağız. Özlediğimiz günlere hep birlikte sağlık ve esenlik içerisinde ulaşacağız. Bu duygu ve düşüncelerle, her ne kadar sıla-i rahim için Bozkır'a gelemeseler de gurbetçi hemşehrilerimizin ve tüm Bozkırlı hemşehrilerimizin bayramlarını tebrik ediyor, sağlıklı ve huzurlu günler diliyorum. Bayramımız mübarek olsun" dedi.

#KonyaBayramlaşıyor
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.