Recent Comments

Berber ve Kuaförler iş başı yaptı


11 mayıs itibariyle kısıtlama kararı kaldırılan berber ve kuaförler, tedbirli bir şekilde iş başı yaparak yeniden dükkanlarını açtı. Dükkanlarını açan berberler yoğun bir tempoyla çalışmaya başladı. 

Coronavirüs vakalarının görüldüğü ve virüs nedeniyle ölenlerin olduğu ilçede, tedbirler tüm yoğunluğuyla uygulanmaya devam ediyor. Berber ve kuaförlerin yasak kararının kalkmasının akabinde tedbirli bir şekilde dükkan açan berber ve kuaförlere, Bozkır Belediyesi ekipleri el dezenfektanı, maske ve yüz koruyucu siperlik dağıttı. 

Alınan tedbir kararlarının vatandaşların sağlığının korunması amacıyla uygulandığını, alınan tedbir kararlarına hassasiyet gösteren tüm vatandaşlara teşekkür ettiğini söyleye Bozkır Belediye Başkanı Sadettin Saygı, virüsün olumsuz etkilerini en aza indirmek için Bozkır'daki tüm kurumlarla koordineli bir şeklide gece gündüz demeden çalıştıklarının altını çizdi. 

Tüm berber ve kuaförlere maske, el dezenfektanı ve yüz koruyucu siperlik dağıtan Belediye ekiplerinin akabinde berberleri ve kuaförleri ziyaret ederek uyarılarda bulunan Başkan Saygı, berberlerin isteklerini ve sorunlarını dinledi. İlçenin genel sağlığını korumak amaçlı tüm berberlere tek kullanımlık havlu ve tek kullanımlık önlük de dağıtacaklarını belirten Başkan Saygı, berber ve kuaförlere kolay gelsin dileklerini ileterek kurallara daha çok hassasiyet göstermeleri temennisinde bulundu. 
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.