Recent Comments

Bozkır Kaymakamı Bayraktar'ın 19 Mayıs Mesajı

Bozkır Kaymakamı Oltan Bayraktar 19 Mayıs  Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı münasebetiyle kutlama mesajı yayınladı. 

Kaymakam Bayraktar yayınladığı mesajında "19 Mayıs 1919, Türk ve dünya tarihine yön veren, milli uyanışımızın sembolü, bağımsızlığından asla vazgeçmeyen Türk Milletinin toprak, vatan ve ezan uğruna verdiği mücadelede umutların inanca dönüştüğü, kurtuluş ateşinin yakıldığı tarihtir.
19 Mayıs 1919 tarihinde Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün Samsun'a çıkışı ile başlayan bağımsızlık mücadelesi, tarihimizin önemli dönüm noktalarından biri olmuştur. 19 Mayıs 1919, esareti asla kabul etmeyen, zulme ve zalime asla boyun eğmeyen Milletimizin varlık-yokluk mücadelesinin ilk adımıdır. Bugün, bu adımın 101. Yıl dönümünü kutlamanın onurunu yaşıyoruz.

Kahraman halkımızın bağımsızlık için verdiği mücadele, gösterdiği cesaret ve fedakârlık neticesinde kurulan Türkiye Cumhuriyeti'nin geleceği gençlerimize emanettir. Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün bu özel günü Gençlik ve Spor Bayramı olarak ilan etmesi, Türkiye gençliğine duyduğu güvenin bir göstergesidir.

Bu büyük sorumluluğun bilinci içinde olan gençlerimizin, tarihimizden ve değerlerimizden aldıkları güç ve ilhamla, ülkemizi hep birlikte daha huzurlu günlere taşımak için gayret edeceklerine olan inancımız tamdır.

Sevgili Gençler,

Bu duygu ve düşüncelerle; 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramınızı en içten dileklerimle kutluyor, başta kurtuluş savaşının meşalesini yakan Cumhuriyetimizin banisi Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, ülkemizin ve milletimizin bölünmez bütünlüğü için canlarını seve seve feda eden aziz şehitlerimizi rahmetle, kahraman gazilerimizi şükranla anıyorum" dedi. 
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.