Recent Comments

Bozkır’da Evdeyim Ama Trafik Kuralları Aklımda uygulamaları


KONYA (AA) – Konya'nın Bozkır ilçesinde Karayolu Trafik Haftası kapsamında "Evdeyim Ama Trafik Kuralları Aklımda" bilgilendirme ve trafik denetimleri gerçekleştiriliyor.

Her yıl Mayıs ayının ikinci haftasında kutlanan "Karayolu Trafik Haftası" bu yıl Koronavirüs tedbirleri kapsamında kutlanırken, Bozkır Emniyet Amirliği Trafik Denetleme ekipleri ilçe girişlerinde yer alana denetim noktalarında hafta dolayısıyla hazırlanan broşürleri dağıttı.

Her yıl Mayıs ayının ilk Cumartesi günü "Karayolu Trafik Güvenliği günü" bugünü takip eden hafta "Karayolu Trafik Haftası" olarak kutlanırken, bu yıl Korona virüs tedbirleri kapsamında hafta etkinlikleri virüs dolayısıyla gerçekleştirilemedi.

Bu yıl İçişleri Bakanlığı Emniyet Genel Müdürlüğünce hafta dolayısıyla hazırlanan afişlerde "Evdeyim ama trafik kuralları aklımda" sloganıyla uyarılarda bulunulurken, Bozkır Emniyet Amirliği Trafik Denetleme ekipleri ilçe girişlerinde gerçekleştirilen uygulama noktalarında ve şehir merkezinde trafiğin yoğun olduğu noktalarda hazırlanan broşürleri dağıtarak hafta hakkında hafta dolayısıyla bilgilendirmelerde bulunuldu.
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.