Recent Comments

Bozkır'ın üzerinde dev bayrak dalgalanıyor


Bozkır Belediyesi kısa süre önce başlatmış olduğu çalışma neticesinde Bozkır'ın ilçe merkezinin her yerinden görülebilecek olan 40 metre boyundaki dev bayrak direğini dikerek al yıldızlı bayrağı Bozkır'ın üzerinde dalgalandırmaya başladı. Bozkırlıların büyük beğenisini alan al yıldızlığı bayrak, 7'den 70'e Bozkırlıların ilgi odağı oldu. 

Bozkır'ın başta Çanakkale cephesinde olmak üzere çok fazla şehidinin olması dolayısıyla dev bayrağı tüm şehitlerin anısına yaptıklarını ifade eden Bozkır Belediye Başkanı Sadettin Saygı, "ilçemiz, sadece Çanakkale cephesinde çoğu illerden daha fazla şehit vermiştir. Bozkırlılar vatan dediğimiz zaman her zaman cephede en ön safta koşan olmuştur.  Bozkır'ımızın kalbi vatan, millet ve bayrak sevdasıyla her daim atmıştır, atmaya devam etmektedir. Ayrıca ilçemiz; vatan, millet ve bayrak sevgisi dolayısıyla sancak verilmiş tek ilçedir. Sancağı olan tek ilçe olarak bu gururla yaşıyor, bu gururla övünüyoruz. Bizler de aynı duygu ve düşünceyle bugüne kadar şehitlerimizi anmak, isimlerini yaşatmak, emanetlerine sahip çıkmak için belediye olarak birçok çalışma yaptık. 

Bugün ise çok daha anlamlı bir çalışmayı hayata geçirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. İlçe merkezimizin her yerinden rahatlıkla görülebilecek bayrağımızı Bozkır'ımızın üzerinde gururla dalgalandırmaya başladık. Tüm hemşehrilerimiz, 40 metre boyundaki dev bayrak direği üzerinde dalgalandırdığımız bayrağımızın gölgesinde yaşamanın mutluluğuna erişiyor. Ne mutlu ki bize, al yıldızlı bayrağımızın gölgesi altında yaşıyoruz" diye konuştu. 
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.