Recent Comments

Bozkır İmam Hatip Ortaokulu Hafızlık Proje okulu oldu


KONYA (AA) - Konya'nın Bozkır ilçesinde Bozkır İlçe Müftülüğü ve Bozkır İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü arasında imzalanan protokolle ilçe merkezinde faaliyet gösteren Bozkır İmam Hatip Ortaokulu yeni eğitim öğretim dönemi itibariyle Hafızlık Proje okulu oldu. 

Konya'nın Bozkır ilçesinde Bozkır İlçe Müftülüğü ve Bozkır İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü arasında imzalanan protokol sonrasında Bozkır İmam Hatip Ortaokuluna Eylül 2020 itibariyle öğrenci alımına başlanacağı bildirildi. 

Okulun Proje okulu haline gelmesi hakkında açıklamalarda bulunan Bozkır Bimder Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Görür " İlçemizdeki en büyük eksiklerimizden bir tanesini daha gidermenin mutluluğunu yaşıyoruz. Bozkır İmam Hatip Ortaokulumuz Eylül ayı itibariyle Hafızlık Proje okulu olmuştur. 

Bu gelişme sonrasında Öğrencilerimiz herhangi bir yıl kaybı yaşamadan aynı anda hem hafızlık yapıp hemde okul derslerine devam edebileceklerdir. Hafızlık Proje Okulu ile öğrenciler hem hafızlık yapıyor hem de derslerinden geri kalmıyor.

Bu projenin hayata geçirilmesinde emeklerini esirgemeyen tüm herkese Derneğimiz adına teşekkür ederiz. Hafızlık Proje okulumuz ilçemize hayırlı olsun" dedi. 

Bozkır İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünde gerçekleştirilen Hafızlık Proje okulu protokolü imza törenine Bozkır İlçe Müftüsü Seyit Böğet,  Bozkır İlçe Milli Eğitim Müdürü Ramazan Özgür Tunç,  Bozkır İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Erdoğan Erdal ve Selim Dursun, Bozkır İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Bekir Yıldırım ve Bozkır Bİmder Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Görür katıldı.
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.