Recent Comments

Hastane yolundaki korkuluklar yenileniyor


Bozkır'ın devlet hastanesi yolu üzerinde yer alan, kullanım ömrünü tamamlamış olan korkuluklar, Bozkır Belediyesi ekiplerinin yürütmüş olduğu çalışmayla daha kullanışlı ve daha modern hale getiriliyor. Tehlike oluşturan yerlere de yapılan çalışma kısa süre içerisinde tamamlanacak.

Çalışmaları yerinde inceleyerek çalışmalar hakkında bilgi veren Bozkır Belediye Başkanı Sadettin Saygı, çalışmayla birlikte yol kenarında yer alan kaldırımlarda vatandaşların daha güvenlikli ve daha konforlu yürüyüş yapabileceğini söyledi. Belediye olarak yol üzerinde başlatmış oldukları çalışmayla vatandaşların önemli bir sorunu giderdiklerini de sözlerine ekleyen Başkan Saygı, konuşmalarında şu ifadelere, "uzun yıllar önce hastane yolumuz üzerindeki yolumuzun kenarlarındaki 10 metrelik duvarların özerine yapılmış olan demir korkuluklar, zamanla kullanım ömrünü tamamlamış ve tehlike oluşturmaya başlamıştı. Özellikle ilçe merkezimiz ile hastane arasında yer alan yolumuzu yaya olarak kullanan vatandaşlarımızın emniyetini sağlamakta yetersiz kalan korkuluklarımızı yapmış olduğumuz çalışmayla hem daha kullanışlı hale getirdik, hem de estetik bir görüntüye kavuşturmuş olduk. Korkuluk olmayan yerlerde de çalışmamızı yaparak toplamda 400 metrelik bir güzergahı daha emniyetli hale getirdik. Çalışmamızın yakın zamanda tamamlanmasını planlıyoruz" dedi.

           Hastane yolu üzerindeki yer alan 50 yıl önce dönemin belediye başkanı Sabri Saygı tarafından dikilen ve bugüne kadar ulaşan çamlık bölgeden daha iyi şekilde yararlanabilmek ve ağaç dikerek hayır yapan Sabri Saygı'nın ismini yaşatmak için bu bölgede peyzaj çalışması yapacaklarını da sözlerine ekleyen Başkan Saygı, peyzaj çalışmasıyla birlikte çamlık bölgenin hem kötü görüntüden kurtulacağını, hem de vatandaşlara dinlence alanı oluşturmuş olacaklarını söyledi. Yapılan ve yapılacak olan çalışmalarla ilçenin kötü ve atıl görüntülerinden tek tek kurtulacaklarını da sözlerine ekleyen Başkan Saygı, çalışmaların şimdiden hayırlı olmasını diledi.  
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.