Recent Comments

Yaylada yaşayan Yörük çocukları sevindirildi.

Konya'nın Ahırlı ilçesine bağlı Kuruçay mahallesi Yiğit Sini Yaylasına göçer çocukları sevindirildi.

Konya'nın Ahırlı ilçesine bağlı Kuruçay Mahallesi Yiğit Sini Yaylasına göçen Mersin Yörüklerinin göçer çocuklarının fotoğraflarını sosyal medyadan gören hayırseverler çocuklara ulaştırılmak üzere oyuncak ve kıyafet yardımı hazırladılar.
Sosyal medya üzerinde gördükleri çocukların fotoğraflarından etkilenen Konya ve Bozkır'da ki vatandaşlar 4 koli oyuncak ve kıyafet hazırlayarak çocuklara ulaştırdı.

Sosyal medyadan çocukların fotoğraflarını paylaşan Bozkırlı Melek Çetin yaptığı açıklamada "Sosyal medya hesabımda Kuruçay Mahallesi Yiğit Sini yaylasındaki bu Yörük çocuklarının fotoğraflarını paylaşmıştım. Bu paylaştığım fotoğrafları gören arkadaşlarım çocukları çok sevmişler ve hoşlarına gitmişler. Bu çocuklara oyuncak ve kıyafet göndermek istediler. ;Bizlerde arkadaşlarımızın göndermiş olduğu oyuncakları bugün teslim ettik.
Çocuklarımıza hediye oyuncaklarımızı verdiğimizde gözlerinde ki mutlulukları görülmeye değerdi. Bu hediyeleri hazırlayıp buralara ulaşmamıza vesile olan arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum" dedi.












Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.