Recent Comments

Bozkır’da Doğalgaz ve İçme Suyu çalışmaları devam ediyor


Bozkır'da Doğalgaz ve İçme Suyu Şebeke Yenileme Çalışmaları Hız Kesmeden Devam Ediyor

2017 yılında Doğalgaz lisansı alan Bozkır'da küresel pandemi dolayısıyla ara verilen çalışmalar, normalleşme süreciyle birlikte yeniden başladı. Geçtiğimiz hafta yeniden başlayan doğalgaz çalışmaları, yaz sonuna kadar devam etmesi planlanıyor.

Geçtiğimiz hafta Ankara'da bir dizi ziyaretlerde bulunan Bozkır Belediye Başkanı Sadettin Saygı, ilçede yürütülen doğalgaz çalışmaları dolayısıyla Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu Başkanı Mustafa Yılmaz'ı Milletvekilimiz Ziya Altunyaldız ile birlikte ziyaret ederek ilçede yürütülen doğalgaz çalışmalarının son durumu hakkında istişarelerde bulunmuştu. Görüşmenin akabinde açıklamalarda bulunan Başkan Saygı, "Doğalgaz çalışmaları kaldığı yerden devam edecek. Bu sene doğalgaz çalışması yapılması planlanan güzergahı genişleterek daha fazla hanemizi doğalgaza kavuşturacağız" demişti.

Doğalgaz çalışmalarının başlamasının akabinde çalışmaları yerinde inceleyen Bozkır Belediye Başkanı Sadettin Saygı, çalışmalar hakkında bilgi aldı.

İçme Suyu Hattı Yenileniyor

KOSKİ tarafından ilçe merkezinde yürütülen içme suyu şebeke hattı yenileme çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. İlçe merkezinde hummalı bir şekilde devam eden şebeke hattı yenileme çalışmalarının da yaz sonuna kadar tamamlanması planlanıyor.

Çalışmaların tamamlanmasının akabinde ilçe merkezinde üst yapı çalışmalarına hız vereceklerini söyleyen Bozkır Belediye Başkanı Sadettin Saygı, 2021 yılında ilçenin yeniden sıcak asfalt ile tanışacağını, ilçe merkezinde bozuk ve tozlu yol kalmayacağını söyledi. Doğalgaz ve içme suyu şebeke hattı yenileme çalışmalarından dolayı ilçe sakinlerine verdikleri rahatsızlıktan dolayı ilçe sakinlerine duyarlı olmaları temennisinde de bulunan Başkan Saygı, "İlçemiz için çok önemli 2 çalışmayı bir arada yürütüyoruz. Bir yandan daha fazla vatandaşımızı doğalgaza kavuşturmak için yoğun bir şekilde çalışırken, diğer yandan da ilçemizin içme suyundaki önemli bir sorununu gidermeye çalışıyoruz. Bu çalışmalarımızı yürütürken vatandaşlarımıza verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı vatandaşlarımızın biraz daha duyarlı olmasını temenni ediyorum. Tüm bu çalışmalarımız tamamlandığında önümüzdeki yaz aylarında inşallah ilçemizi baştan sona tekrardan sıcak asfaltla tanıştıracağız. Çalışmalarımızın şimdiden hayırlı olmasını diliyorum" diye konuştu.
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

1 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.
  1. Hazır her yer kazılmışken fiber internet altyapısı da gündeme gelseydi keşke.

    YanıtlaSil