Recent Comments

Güle Güle Koca Yürekli ADAM!..

13.07.1981 yılında Bozkır Sazlı köyüne Ordulu Hamdi Yılmaz öğretmen olarak atanır ve aşk hikayesi böyle başlar...

Sazlıdan sonra Bozkır Atatürk İlköğretim Okulu'da daha sonra Derviş Mustafa Öztunç İlkokulu'nda toplam 39 yıl büyük bir aşkla Bozkır'a hizmet verir ve bugün onun sevdalı olduğu Bozkır'a ayrılık vaktidir.

Dün "Genç geldik, çalıştık, yaşlandık gidiyoruz" diye paylaşmış... Hem hüzünlendim hemde meslektaşı olarak hocamla gurur duydum.

Allah'a şükürler olsun ki 1996 yılında Hamdi Yılmaz hocamin olduğu okulda öğretmenliğe başladım ve mesleğin inceliklerini onun gibi tecrübeli ve dürüst insanlardan öğrendim.

Hiç unutmam birgün öğretmenler odasında öğretmenler hafif bu ir tonla tartışması vardı bende Hamdi hocamın fikirlerine katılıyorum dedim ve yanında yer aldım. Birkaç ay geçti beni şikayet etmişler şikayet konusundan birisi de o günkü tartışma konusu... Müfettiş öğretmenlerin ifadesine başvururken Hamdi hocaya da benim hakkımda sorular sorar ve tartışma konusu hakkında da bilgi vermesini ister Hamdi hoca; "Bu konuda benim bir tartısmam oldu mevzuda onun hiç bir şekilde dahili olmadı" der... İşte o adam bu adamdır. Beden eğitimi öğretmeni olarak ilkokul kısmınında dersine girerdik haliyle yeni acemilik yıllarımdı. Hamdi hocam bana kibar bir şekilde hatalarımı söylerdi. Onun uyarıları beni daha iyi şeyler yapmaya yöneltti.

Hamdi hoca Bozkir'ı ve insanımızı çok sevdi tabiki bizde Bozkırlılar olarak  onu çok sevdik yolun açık olsun koca yurekli hocam.

Tüm Bozkır ve Bozkırlılar adına Hamdi Yılmaz öğretmenimize hizmetleri için teşekkür eder sağlık mutluluk ve huzur diliyoruz.
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.