Recent Comments

Pandemi yasakları sonrasında Aygırdibine piknikçilerden yoğun ilgi


KONYA (AA) - Konya'nın Bozkır ilçesinde yer alan Aygırdibi Mesire alanına hafta sonlarında piknikçilerden doğun ilgi. 


Konya'nın Bozkır ilçesine bağlı Karacahisar mahallesinde yer alan C Tipi Mesire alanı Aygırdibi her zaman olduğu gibi yoğun talep görüyor. Pandemi süreci sonrasında özellikle piknik alanlarındaki yasakların kalkmasından sonra hafta sonları mesire alanında piknik yeri bulmak neredeyse imkansız hale geldi. 
Doğa severlerin ve yöreye gelen gurbetçilerin yoğun talepleri nedeniyle piknik alanında yer bulabilmek isteyen vatandaşlar çadırlarını da alarak çok erken saatlerde mesire alanını dolduruyor.

Koronavirüs tedbirleri kapsamında yasaklanan mesire ve ören yerleri, yeni normal hayata geçilmesinin ardından vatandaşları kabul etmeye başladı. Uzun süren kısıtlama sürecinde sosyal izolasyon nedeniyle dışarı çıkmayan vatandaşlar, havanın ısınmasıyla birlikte hafta sonlarını piknik ve mesire alanlarında değerlendirmeye başladı.

Aygırdibi Mesire alanında Koronavirüs tedbirleri kapsamında yasakların kalkmasıyla beraber mesire alanında otoparkın tamamen dolu olduğu, boş yer kalmadığı için vatandaşların araçlarını ağaç ve yol kenarlarına bıraktığı dikkati çekti.
























Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.