Recent Comments

Youtuber Çoban Hasan Ay ÜlkeTv'de Ülkenin Alın Teri Programına konuk oluyor.

Youtuber Çoban Hasan Ay ÜlkeTv'de Ülkenin Alın Teri Programına konuk oluyor.

Konya'nın Bozkır ilçesine bağlı Karacahisar mahallesinde çobanlık yaparak hayatını sürdüren Hasan Ay açtığı Anadolu'da Zaman isimli kanalıyla büyük bir kitle yakaladı.

Açtığı Anadolu'da Zaman kanalında 100bin kişilik bir takipçisi olan Ay, kanalında günlük hayatta bir çobanın yaşadıklarını anlatıyor.

Geçtiğimiz haftalarda Karacahisar yaylasında Hasan Ay'ın konuğu olan Ülke Tv yaptığı çekimlerle bu hafta sonu Pazar günü ekranlarına Çoban Youtuber Hasan Ay'ın hayatını ekranlara taşıyacak.

Ülke Tv'de Pazar Günü 17:00'de yayınlanacak olan programa takipçilerini davet eden Ay sosyal medyada paylaştığı mesajında "Bizim alın terimizi bizim emeğimizi geçmişimiİ ve kültürümüzü sizlere ve dünyaya yansıta biliyorsak ne mutlu bize fragman yayında emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum şimdiden iyi seyirler" dedi.

Bizim alın terimizi bizim emeğimizi geçmişimiİ ve kültürümüzü sizlere ve dünyaya yansıta biliyorsak ne mutlu bize fragman yayında emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum şimdiden iyi seyirler
Hasan Ay paylaştı: 8 Temmuz 2020 Çarşamba

Bölgemizin güzelliklerini ve kurban süreci kurbanlıkların serivenini izlemek için ekran başına bekliyoruz.
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.