Recent Comments

Başkan Saygı’dan 30 Ağustos Zafer Bayramı Mesajı

Bozkır Belediye Başkanı Sadettin Saygı 30 Ağustos Zaferi'nin 97.yıl dönümü  münasebetiyle bir mesaj yayımladı.

30 Ağustos  Başkomutanlık Meydan Muharebesi'nin 97. Yılını kutlamanın haklı gurur ve sevincini yaşadıklarını ifade Başkan Saygı, mesajında şu görüşlere yer verdi: Yüce Türk milleti şanlı tarihinden aldığı kahramanlığı ve vatanseverliğiyle  varlığına son vermek isteyen yedi düvele karşı dik durmuş ve eğer söz konusu vatan ise hiçbir engelin bağımsızlık yolunda kendini engelleyemeyeceğini göstermiştir.
Milletimiz türlü yokluğa, zorluğa ve imkansızlığa rağmen özgürlük mücadelesinden vazgeçmemiş, Başkomutan Mustafa Kemal Atatürk liderliğinde, bayrağına ve vatanına canı pahasına sahip çıkmıştır.

Başkomutan Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının  26 Ağustos günü başlayıp 30 Ağustos günü zaferle sonuçlandırdığı Büyük Taarruz Meydan Muharebesi, Cumhuriyetimizin kuruluşunun en önemli aşamasıdır. Türk milletini Anadolu topraklarından çıkarmak ve tarihten silmek isteyenlere karşı kazanılan bu büyük zafer, Atatürk'ün ifadesi ile tek bir amaca yönelikti: Kayıtsız şartsız bağımsız yeni bir Türk devleti kurmak! Türkiye Cumhuriyeti devleti, Milletiyle bölünmez bir bütündür, Türk milleti, milli birlik ve beraberlik şuuru içinde, sonsuza kadar ilelebet hür ve bağımsız yaşayacaktır. 
Başkan Saygı mesajının son bölümünde 'Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, bu zaferi bize armağan eden İstiklal mücadelemizin bütün kahramanlarını, kanlarıyla canlarıyla bu toprakları vatan yapan ve ülkemizin milletiyle bölünmez bütünlüğü için canlarını seve seve  feda eden aziz şehitlerimizi, kahraman gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyor, Türk Silahlı Kuvvetlerimizin kahraman mensuplarının ve ulusumuzun  30 Ağustos Zafer Bayramı'nı kutluyorum.
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.