Recent Comments

Başkan Saygı’ya ziyaret


Akçapınarlı hemşehrimiz ve Cumhurbaşkanımızın bir dönem özel avukatlığını yapan Hukukçu İlahiyatçı Numan Guzey ile birlikte Akçapınar Muhtarı Necat Şen Belediye Başkanı Sadettin Saygı'yı makamında ziyaret etti.

Bozkır'a birkaç günlüğüne gelen Bozkır'a bağlı Akçapınar'lı olan ve İstanbul'da yaşayan hemşehrimiz vukat Numan Guzey Bozkır Belediye Başkanı Sadettin Saygı'yı makamında ziyaret etti.

Avukat Guzey, Başkan Saygı'ya yaptığı ziyaretin ardından gazetemiz muhabirine şu açıklamalarda bulundu: "Halkla iç içe tevazu, samimiyet ve gayret ile gönül belediyeciliğini en iyi şekilde yerine getirip, gece gündüz demeden Bozkır için çalışan bir Belediye Başkanı olduğunu gözlemledim. Bozkır Belediye Başkanı Sadettin Saygı'nın kendisine de bu gayretlerinden dolayı teşekkür ederek çalışmalarında üstün başarılar diledim."
Numan Guzey'in ziyaretinden memnuniyetini dile getiren Belediye Başkanı Sadettin Saygı'da konuşmasında: "Hemşehrimiz değerli büyüğümüz Numan Beyin ziyaretleriyle onur duyduk. Bozkır aşığı ata toprakları olan Bozkır'a olan sevdasına bizzat ben şahitlik ederim. Bizlerden desteğini hiçbir zaman esirgemeyen değerli büyüğüme ziyaretleri için teşekkür ediyorum." dedi.
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.