Recent Comments

Bozkır’da musluklardan yayla memba suyu akmaya başladı.


KONYA (AA) - Konya'nın Bozkır ilçesinde Koski 9.Bölge Şube Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen iyileştirme çalışmaları sonuçlandırılarak ilçe merkezi ve ilçeye bağlı Sorkun mahallesi yayla membaa suyuna kavuşturuldu.  

Bozkır Belediyesinden yapılan açıklamada yayla memba suyunun ilçe merkezinde ve ilçeye bağlı Sorkun mahallesinde evlerden akmaya başladığı belirtildi.  
  
Ph değerleri ve doğal kaynak sularından oluşan yayla suyu hattının sağlık açısından önemli bir role sahip olmasına değinen Belediye Başkanı Sadettin Saygı "İlçe merkezimizin yıllardır kanayan yarası olan musluk içme suyu Büyükşehir Belediyemiz ve Koski Genel müdürlüğünce yapılan çalışma sonucunda grup yayla suyumuza dahil edilmesiyle birlikte vatandaşlarımızın gönül rahatlığı ile musluk suyu içebilecek şartlara kavuşturduk.  

İlçemize kazandırdığımız bu hizmet için başta Büyükşehir Belediye Başkanımız Uğur İbrahim Altay'a, Koski Genel Müdürü Ahmet Demir'e, Koski 9.Bölge Şube Müdürü Bekir Küsen ve gece gündüz demeden çalışıp yanımızda olan personeline teşekkür ediyorum "dedi.
 
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.