Recent Comments

Bozkırlı Guzey, 2018 Yılı Ahisi Osman Kalay’ı ziyaret etti


Bozkır'a bağlı Akçapınar Mahallesinden olan ve İstanbul'da yaşayan Avukat Numan Guzey, geçtiğimiz hafta Bozkır'a geldi. Bozkır'ı ziyaret eden hemşehrimiz Avukat Numan Guzey, 2018 Yılında Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan tarafından 2018 Yılı Türkiye Ahisi seçilen Bozkır Tahin Dünyası ve Kalaycıoğlu Tahin Sanayii'nin sahibi olan Osman Kalay'ı yerinde ziyaret etti.

Bozkır'lı hemşehrimiz Avukat Numan Guzey, birkaç günlük ziyaret için memleketi Bozkır'a geldi. Bozkır'da bazı kurumları ziyaret eden Guzey, 2018 Yılında Cumhurbaşkanımız tarafından Türkiye Ahisi seçilen ve Bozkırımızın gururu olan, Bozkır Tahin Dünyası ile Kalaycıoğlu Tahin Sanayii'nin sahibi Osman kalay amcamızı Bozkır Tahin Dünyası Sanayiinde ziyaret etti. Avukat Guzey, Türkiye genelinde meşhur olan Bozkır Tahinin yapılışı ile ilgili bilgiler alırken, Tahin Sanayiinde de incelemelerde bulundu.

2018 Yılı Türkiye Ahisi seçilen Osman kalay Amcamızda, Avukat Numan Guzey'e kendisini ziyaret ettiğinden dolayı oldukça memnun kaldığını belirtti.

Osman Kalay amcamızda, gazetemiz muhabirine ziyaretin ardından şu açıklamalarda bulundu: "Hemşehrimiz Avukat Numan Guzey beyle karşılıklı olarak oldukça samimi bir hava içerisinde fikir alışverişinde bulunduk. Numan Guzey'e, Bozkır tahinimizin yapılışı ile ilgili bilgiler verdim. Numan Guzey gibi dışarda yaşayan gurbetçi hemşehrilerimiz olsun, ister Bozkır'da olsun, ister Bozkır dışında olsun, Devletimizde görev yapan memurlarımız, amirlerimiz ve protokollerimiz sağ olsunlar Bozkır Tahin Dünyası Sanayiimizi ziyaret etmeden gitmezler.

Bende 2018 Yılında Sayın Cumhurbaşkanımız tarafından Türkiye Ahisi seçilmiş birisi olarak Bozkırımızı temsilen misafirperverliğimi gösterip en iyi şekilde ağırlıyorum. Biliyorsunuz; Ahilik iyi ahlakın, doğruluğun, kardeşliğin, yardımseverliğin kısacası bütün güzel meziyetlerin birleştiği bir yerdir. İşte Bozkır Tahin Dünyası Sanayiimizde aynı şekildedir." şeklinde konuştu.

Akçapınar Mahallesi Muhtarı Necat Şen'in de dayısı olan Avukat Numan Guzey, birçok alanda bilgi sahibi olduğunu, geniş düşündüğünü, bir iş için karar verir ve hemen o işe başladığını, kesin sonuç almadan da asla vazgeçmediğini de Bozkır Posrtası Gazetesi olarak araştırdık ve öğrendik.

Avukat Numan Guzey, Bozkırlı olarak 2015 yılı genel seçimlerinde, AK Parti'den İstanbul 1. Bölgeden Milletvekili Aday Adayı olmuştu.

Bozkır Akçapınarlı hemşehrimiz Hukukçu Numan Guzey, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da özel avukatlığını yaptığı da biliniyor. Avukat Numan Güzey, daha önce İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kültür Daire Başkanlığı görevinde bulunmuş. Ardından Gençlik Spor İstanbul İl Müdürlüğü görevine getirilmiş ve 2013 yılında da buradan emekli olmuştu.


Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.