Recent Comments

İlçe Milli Eğitim Müdürü Tunç'un İlköğretim Haftası Mesajı


Sevgili öğrencilerim;

2020-2021 eğitim öğretim yılı uzaktan eğitimle başladı. Öğrencilerimiz, öğretmenlerinden ve arkadaşlarından uzakta kaldılar. Ancak aynı zamanda uzaktan eğitimlere katılarak derslerine devam ediyorlar. Bizler Milli Eğitim camiası olarak tüm gayretimizle sizlerin güvenli bir şekilde yüz yüze eğitime başlaması için çalışmalarımızı sürdürmekteyiz.

Değerli Meslektaşlarım;

Hepimizin aklında aynı soru nasıl daha faydalı olabiliriz, bu zor süreci nasıl daha kolay atlatabiliriz. Anasınıfı ve 1. Sınıf öğrencilerimiz okula adım atıyorlar. İlk adımlarında onlara destek olmak onlara güzel bir dünyanın kapılarını aralamak görevimiz. Okul yöneticisi arkadaşlarımızla baş başa verip hazırlıklarınızı tamamladınız. Öğrencilerimizle, velilerimizle; maske, mesafe ve hijyen kurallarına uyarak sürece en büyük desteği verecek olanlar sizlersiniz. Fedakarlıklarınız ve emekleriniz için yürekten teşekkür ediyorum.

Kıymetli Velilerimiz;

Siz de çok yoruldunuz biliyorum. Belirsizliğin içinde bir yol arıyorsunuz. Öğrencilerimiz için kaygılısınız ancak biz okullarımızı çocuklarımız için hazır hale getirdik. Siz de maske, mesafe ve hijyen kurallarına uyarak bize destek verin. Uzaktan eğitimlerde gösterdiğiniz çaba takdire şayan. Hep birlikte bu süreci atlatacağımıza inancım tam.

Bu duygu ve düşüncelerle 2020-2021 eğitim öğretim yılımızın hayırlı olmasını diliyorum.
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.