Recent Comments

Ak Parti Bozkır İlçe Gençlik Kollarının 6.Olağan Kongresi gerçekleştirildi.


Başkan Keleş Güven Tazeledi. 

KONYA (AA) - Ak Parti Bozkır İlçe Gençlik Kollarının  6.Olağan Kongresi belediye konferans salonunda Gençlik Kolları MKYK üyesi Osman Ağzıkara, Gençlik Kolları İl Başkanı Ahmet Murat Koru Belediye Başkanı Sadettin Saygı İlçe Başkanı Kadir Güven ve birçok parti mensubunun katılımıyla gerçekleştirildi.
Kongrede konuşma alan Belediye Başkanı Sadettin Saygı konuşmasında şu ifadelere yer verdi "Partimizin 2023, 2053 ve 2071 hedeflerine ulaşmak için herkesten çok gençlerimize görev düştüğünü belirterek, gençlerimizin gerek iş gerekse siyasi hayatında engellere takılmadan azimle çalışmaları gerektiğine vurgu yaparak bizler gençlerimizin ülkemizi daha aydınlık bir geleceğe taşıması için var gücümüzle gençlerimizin yanında olmaya devam edeceğimizi belirtmek istiyorum "dedi.

Bugün burada 6.Olağan İlçe Gençlik Kolları Kongremizi icra ederken Ana kademizle,Kadın Kollarımız, Gençlik Kollarımız, Belediyemizle ve halkımızla koordineli çalışarak Bozkır'ımızı en güzel yerlere taşımak için çalışmaya devam edeceğiz.

Aşkınan çalışan yorulmaz sözüyle, konuşmama son verirken Gençlik Kolları Başkanlığına yeniden seçilen Seyit Ali Keleş ve yönetimine görevinde muvaffakiyetler diler, kongremizin başta ülkemiz olmak üzere İlçemize ve partimize hayırlı olmasını diliyorum "dedi.

Başkan Keleş yaptığı konuşmasında "Ak Parti Bozkır İlçe Gençlik Kolları 6. Olağan Kongremizi Allaha şükür tamamladık. Kongremize teşrif eden Mkyk üyemiz Osman ağzıkara, İL Başkanımız Ahmet Murat Koru İl Başkan yardımcılarımız Kerem Nükte  Halit Dündar, il yönetim kurulu üyelerimize,  Belediye Başkanımız Sadettin Saygı ilçe Başkanımız Kadir Güven önceki dönem ilçe başkanımız Memduh Çelmeli, kadın kolları başkanımız Nursel Gürhan, Yönetim ve Meclis üyelerimize divan üyelerimiz Fatma Taşdelen Soylu hanımefendi, Resul Bolat beye bugüne kadar partimize büyük hizmetleri olan Sevim Eser ve Fatma Karanfil Başkanlarıma ve Genç kardeşlerime çok teşekkür ediyorum İnşallah Hayırlı hizmetler yapmayı nasip eder Rabbim mahcup etmesin" dedi. 

Ak Parti Bozkır İlçe Gençlik Kollarının  6.Olağan Kongresi sonrasında Başkan Keleş'e plaket takdim edildikten sonra toplu hatıra fotoğrafı çekildi. 















Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.