Recent Comments

BAŞKAN SAYGI’NIN CUMHURİYET BAYRAMI MESAJI

Belediye Başkanımız Sadettin Saygı Cumhuriyet Bayramı münasebeti ile ilgili bir mesaj yayınladı.

19 Mayıs 1919'da Samsun' da Kurtuluş ateşiyle başlanan İstiklal mücadelesinin 29 Ekim 1923 yılınca Cumhuriyetin ilanıyla nihai hedefine ulaşmış Türkiye Cumhuriyeti'nin 97.yılını kutlamanın mutluluğunu yaşamaktayız.
Yurdumuzu düşmanlardan kurtarmak için hiç düşünmeden canlarını feda edenlere, Cumhuriyetimizi kuranlara karşı sorumluluklarımız vardır. Bizler Nene Hatunların, Kâzımkarabekir paşaların ve daha nice kahramanların torunlarıyız.
Öz yurdunda işgalleri kabullenmeyen milletimiz, İstiklal Savaşı'yla kenetlenen ruhların sarsılmaz iradesini ortaya koymuştur. İmkânsızlıklar içinde de olsa milletimizin önceliği, bağımsızlığını tesis etmek olmuştur. Milletimiz, bu bilinç ve kararlılıkla, donanım ve imkân bakımından kendinden üstün olan güçlerle karşı karşıya gelmekten korkmamıştır. Sarsılmaz imanıyla, vatanı için canını feda ederek öz yurdunda düşmana karşı tüm dünyayı kendine hayran bırakacak bir zafere imza atmıştır.
Milletimiz; cesaret, fedakârlık ve iradesiyle kurduğu Cumhuriyeti hedef alan her türlü terör, darbe ve işgal girişimine karşı, birlik ve bütünlük içerisinde cevap vereceğini bütün dünyaya her zaman gösterdi ve gerektiğinde tekrar gösterecektir. Cumhuriyet, şanlı tarihimizdeki yeniden dirilişin adıdır. Cumhuriyeti yaşatmak, yüceltmek ve gelecek nesillere aktarmak en büyük vazifemizdir 
Bu duygu ve düşüncelerle Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, ebediyete intikal eden devlet adamlarımızın, dökülen kanlarıyla bu toprakları bizlere vatan yapan, vatanımızın ülkesi ve milletiyle bölünmez bütünlüğü için can veren tüm aziz şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz.
29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun.
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.